"Πρέπει να προσέξουμε"

Ο Ζόρζ Ζέσους μίλησε στην συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι της Πέμπτης (27/2) και υποστήριξε πως η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει τον ΠΑΟΚ καθώς είναι επικίνδυνος.
"Πρέπει να προσέξουμε"

Τα όσα είπε ο τεχνικός της Μπενφίκα:

Για τον τρόπο με τον οποίο θα τιμήσουν τη μνήμη του Μάριο Κολούνα: "Υποχρέωση των παικτών είναι να κάνουν μία καλή εμφάνιση. Το γεγονός ότι έχει πεθάνει δεν σημαίνει ότι τον ξεχνάμε και θα τιμήσουμε τη μνήμη του".

Για το αν θα αγωνιστούν οι Γκαράι, Καρντόσο και Γκαϊτάν: "Προκειται για τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Γκαράι και ο Γκαϊτάν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, οπότε θα κληθούν να βοηθήσουν, ενώ ο Καρντόσο όχι ακόμα".

Για το αν αρκεστεί με την ισοπαλία που δίνει πρόκριση, ή στοχεύει στη νίκη: "Φυσικά και έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε και να περάσουμε με νίκη στο επόμενο ματς".

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα χτυπήσει με αντεπιθέσεις: "Αυτό είναι κάτι που πρέπει να απαντήσει ο κύριος Στέφενς, αυτός ξέρει τους κινδύνους που θα έχει. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν εμπειρία, οι περισσότεροι από αυτούς παίζουν στην Εθνική, δεν σημαίνει τίποτα που κερδίσαμε 1-0, είναι επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να προσέξουμε".

Για τον Σάλβιο και το αν θα παίξει: "Είναι με την ομάδα και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να παίξει. Έλειπε έξι μήνες, αλλά έχει αυτοπεποίθηση. Θα αποφασίσω αύριο γι' αυτό".

Για το αν περιμένει να εξελιχθεί ένα κλείστο παιχνίδι αύριο: "Αν υπάρξουν ευκαιρίες για γκολ, ελπίζω να ειναι από την πλευρά της Μπενφίκα".

Για τον Μάρκοβιτς: "Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και σιγά σιγά παίζει πιο ομαδικά...".

 

Διαβάστε ακόμη...