"Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ"

O Jorge Jesus, παραχώρησε στην αίθουσα τύπου της Τούμπας συνέντευξη ενόψει του αγώνα της Πέμπτης μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Benfica για τη φάση των "32" του Europa League...
"Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά μίλησε για την επιστροφή του Σάλβιο: "Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένας παίκτης που έχει σπάνια ποιότητα. Είναι όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι με την  αποκατάσταση της υγείας του και αυτό έρχεται να δείξει την ποιότητα του ιατρικού επιτελείου. Ο παίκτης είχε πάθος να γυρίσει στην ομάδα και είναι ένα πρώτο βήμα για μα έρθουν επιτυχίες στο υπόλοιπο της σεζόν".

Σε ερώτηση αν θα παίξει ο Σάλβιο και αν πιστεύει ότι η πρόκριση θα κριθεί από το πρώτο ματς ή αν θα χρειαστεί να δούμε και και τα δύο παιχνίδια: "Ο Σάλβιο θα είναι στην 18άδα. Σε μια τέτοια διοργάνωση είναι πάρα πολύ δύσκολο να δούμε το ποιος θα προκριθεί από το πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω ότι σε αυτή τη φάση θα δούμε την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση μετά από το δεύτερο παιχνίδι".

Προκαλεί έκπληξη που ο Στέφενς δήλωσε πως γνωρίζει τη δουλειά του και τον αναγνωρίζει σαν καλό προπονητή. Αυτή η αναγνώριση προσδίδει ευθύνες; "Βεβαίως και φέρνει περισσότερες ευθύνες. Όσο πιο πολύ σε αναγνωρίζουν τόσο πιο πολύ πρέπει να κρατήσεις μία καλή εικόνα. Η Μπενφικα έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και αυτό κάνει την ευθύνη ακόμη μεγαλύτερη για τον σύλλογο. Είναι φυσιολογικό που προσέχουν την πορεία της Μπενφίκα και αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένο".

Όσο για το πώς θα αντιμετωπίσει τις απουσίες των Καρντόσο, Γκαϊτάν και Γκαράι τόνισε: "Δεν βλέπω το πρόβλημα έτσι. Το γεγονός ότι αυτοί οι παίκτες δεν παίζουν δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, η ομάδα τον τελευταίο καιρό πάντα δίνει θετική απάντηση στα παιχνίδια όποιοι παίκτες και αν παίξουν και αύριο θα συμβεί ακριβώς το ίδιο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Όσο για τους αντικαταστάτες στη θέση του Γκαράι θα παίξει ο Ζαρντέλ και στου Γκαϊτάν ο Σουλεϊμάνι".

Τέλος όταν ρωτήθηκε ο τίτλος του φαβορί επιβαρύνει ή διευκολύνει το ρόλο της ομάδας του, απάντησε: "Αυτό το θέμα του ποιος είναι φαβορί είναι υποκειμενικό. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια καλή φάση των ομίλων του Europa League, είναι μια  δυνατή ομάδα και θα δούμε στα δυο παιχνίδια ποια θα είναι η ομάδα που θα προκριθεί"...

Διαβάστε ακόμη...