"Τα πάντα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο"

Ο Μίροσλαβ Στοχ σε δηλώσεις του φάνηκε ικανοποιημένος για την κλήρωση του ΠΑΟΚ, τόνισε όμως πως τα πάντα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο.
"Τα πάντα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο"

Αναλυτικά ο Σλοβάκος δήλωσε στoν ΑNT1:

Για την κλήρωση σχολίασε: "Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε μία πιο δύσκολη κλήρωση. Όλα αυτά όμως είναι στα χαρτιά. Στο γήπεδο είναι πάντα πιο δύσκολα".

Σε ερώτηση για το αν είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ, απάντησε: "Το ξαναλέω, στα χαρτιά θεωρούμαστε φαβορί μαζί με την Άλκμααρ. Θα πρέπει όμως να είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια για να το αποδείξουμε".

Για το αν παίζει ρόλο η σειρά των αγώνων στο πρόγραμμα, σημείωσε: "Δεν παίζει ρόλο. Θα παίξουμε δύο φορές με κάθε ομάδα, μέσα - έξω".

Όσο για το πού μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ στη διοργάνωση:  "Ελπίζω ότι μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν παίξουμε όπως παίξαμε με τη Σάλκε μπορούμε να πάμε μακριά".

Για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει η ομάδα στις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη, είπε: "Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα κι εμένα μου αρέσει να έχουμε πολλά παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα μπορούμε να παλέψουμε για την πρώτη θέση και στο Europa League να κοιτάξουμε όσο πιο πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε".

Για το αν έχει βάλει στοίχημα με τον Βάις για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα ανέφερε: "Όχι ακόμα, δεν έχουμε καν μιλήσει αλλά θα είναι ενδιαφέροντα τα παιχνίδια που θα παίξουμε σαν αντίπαλοι".

Για το αν τον φοβίζει ο ρόλος του ηγέτη στην ομάδα: "Δεν με φοβίζει αλλά είμαι αρκετά νεαρός και δεν νομίζω ότι έχω εγώ αυτό το ρόλο. Συνήθως είναι οι μεγαλύτεροι ποδοσφαιριστές αυτοί που τους ακούμε με προσοχή".

Αναφερόμενος στους αντιπάλους του ομίλου πρόσθεσε: "Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολα, γιατί είναι δύσκολο να παίζεις σε χώρες όπως το Ισραήλ και το Καζακστάν. Ο κόσμος νομίζει ότι είναι εύκολο αλλά η αλήθεια δεν είναι αυτή".

Τέλος μιλώντας για τη Μακάμπι Χάιφα, υπογράμμισε: "Για να είμαι δίκαιος δε γνωρίζω την ομάδα αυτή καθόλου. Δεν έχω παίξει ποτέ αντίπαλος με ομάδα από το Ισραήλ, αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι δύσκολα τα εκτός έδρας παιχνίδια σε αυτές τις χώρες".

Διαβάστε ακόμη...