Τα εισιτήρια του Σάλκε – ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι έπειτα από συνεννόηση με τη Σάλκε και την UEFA εξασφάλισε 2.200 εισιτήρια όλων των κατηγοριών για την αναμέτρηση της Τετάρτης (21/08) στη «Veltins Arena» του Γκελζενκίρχεν.
Τα εισιτήρια του Σάλκε – ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα παραλάβει λιγότερα εισιτήρια απ' τα περίπου 2.700 που δικαιούταν βάσει των κανονισμών της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, λόγω των ειδικών συνθηκών της αναμέτρησης.

Η Μέταλιστ, η οποία θα αγωνιζόταν με τη Σάλκε, είχε ζητήσει μόλις 500 εισιτήρια με αποτέλεσμα η γερμανική ομάδα να θέσει στην κυκλοφορία όλα τα υπόλοιπα εισιτήρια του γηπέδου. Οι τριμερείς διαπραγματεύσεις που ακολούθησαν ανάμεσα σε Σάλκε, ΠΑΟΚ και UEFA οδηγήθηκαν στη μοναδική εφικτή λύση δεδομένης της κατάστασης και της πίεσης χρόνου και αφού προηγουμένως εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια.

Βέβαια ακόμη και αυτά τα 2.200 εισιτήρια αποδεικνύονται ελάχιστα για τη ζήτηση που υπάρχει απ' τους φίλους του ΠΑΟΚ και για αυτό ζητούμε συγγνώμη.

Το μεγαλύτερο μέρος των εισιτηρίων θα διατεθεί στους συνδέσμους φίλων του ΠΑΟΚ της Ελλάδας οι οποίοι έχουν οργανώσει εκδρομές προς το Γκελζενκίρχεν καθώς επίσης και στους φίλους του ΠΑΟΚ στη Γερμανία.

Τα υπόλοιπα εισιτήρια είναι για τους κατόχους VIP εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ, οι οποίοι και δικαιούνται από ένα εισιτήριο για την αναμέτρηση Σάλκε – ΠΑΟΚ στο Γκελζενκίρχεν.

Διαβάστε ακόμη...