Fans’ Man of the Match o Κωνσταντέλιας με τη Ντιναμό

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου στο γήπεδο της Τούμπας για τον επαναληπτικό δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Europa League 2026-27.
Fans’ Man of the Match o Κωνσταντέλιας με τη Ντιναμό
Photo Credits: @PAOK FC

O ΠΑΟΚ διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου παίρνοντας την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Καθοριστικός για την ομάδα του Αλέσιο Λίσι, ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πέτυχε τα δύο τέρματα του ΠΑΟΚ και συνέβαλε καθοριστικά στην νίκη-πρόκριση επί των Ουκρανών.

Στο 45′, έπειτα από πάσα του Γκόμεζ, ο Κωνσταντέλιας με δεξί πλασέ διαμόρφωσε το 1-0, ενώ στο 48′ ο ίδιος παίκτης κινήθηκε από τον άξονα και με εξαιρετικό συρτό πλασέ νίκησε τον Σούρκις για το 2-0.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Mr. Breeze συγκέντρωσε το 90,48% των ψήφων του κοινού και πήρε το βραβείο. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Μπατίστ Σανταμαρία, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό της Τούμπας, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Χρήστος Ζαφείρης, με την καθοριστική του παρουσία στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Διαβάστε ακόμη...