Με Γερεμέγιεφ και αλλαγές η 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Θέλτα (pic)
SHARE:
Non stop ο Δικέφαλος, ο οποίος συνεχίζει να δίνει το ένα μεγάλο ματς μετά το άλλο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή τη φορά στην Τούμπα κόντρα στην ομάδα της Γαλικίας για τα πλέι οφ του Europa League.
Ο Αντώνης Τσιφτσής επιστρέφει στη θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τον Τέιλορ να παίρνει θέση βασικού στ' αριστερά και τον Κένι να παραμένει στα δεξιά αντίστοιχα. Αλλαγές και στα στόπερ, με τους Βολιάκο-Λόβρεν να ξεκινούν.
Στα χαφ στο «πλευρό» του Οζντόεφ θα βρεθεί ο Μαντί Καμαρά, με τον Ζαφείρη να μετατοπίζεται στο «δέκα» πίσω από τον Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ και τους Τάισον-Αντρίγια να παραμένουν σταθεροί στα εξτρέμ.
Στο «στρατόπεδο» της Θέλτα, ο Χιράλδες θα ξεκινήσει με τον Ιονούτ Ράντου κάτω από τα δοκάρια, σε σχηματισμό 3-4-3 και τους Ροντρίγκες, Στάρφελτ και Αλόνσο να βρίσκονται στα στόπερ. Στα χαφ το δίδυμο αποτελείται από τους Μορίμπα-Ρομάν.
Ο Όσκαρ Μινγκέσα θα αναλάβει την αριστερή πλευρά, με τον Καρέιρα αντίστοιχα στα δεξιά. Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης, με τους Άσπας και Σβέντμπεργκ να κινούνται στα «φτερά».