Τρία νέα προβλήματα για Ρεάλ Μπέτις εν όψει Τούμπας

Η Ρεάλ Μπέτις, προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, καλείται να διαχειριστεί τρία νέα προβλήματα τραυματισμών, μετά τη σημερινή ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην ουραγό Οβιέδο.
Πηγή: forzaonline.gr
Τρία νέα προβλήματα για Ρεάλ Μπέτις εν όψει Τούμπας
Photo Credits: @PAOKFC

Ο λόγος για τους Τζούνιορ Φίρπο, Άνχελ Ορτίς και Κούτσο Ερνάντες.

Όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου o Πελεγκρίνι: «Και οι τρεις αλλαγές οφείλονταν σε μυϊκούς τραυματισμούς. Θα δούμε πώς θα αντιδράσουν τις επόμενες ημέρες, αλλά πιθανότατα θα μείνουμε με τρεις παίκτες λιγότερους».

Ειδικά η απουσία του Κούτσο αναμένεται να επηρεάσει και τις μεταγραφές της Μπέτις, μια κι ο Κολομβιανός επιθετικός θεωρείται ο βασικός της ομάδας, όντας και ο πρώτος σκόρερ.

Αμφίβολοι για τον αγώνα της Τούμπας στις 22 Ιανουαρίου είναι και οι Εζαλζουλί-Άμραμπατ, οι οποίοι αν φτάσουν ως το τέλος του Κόπα Άφρικα με το Μαρόκο, θα επιστρέψουν στην Ανδαλουσία -στην καλύτερη των περιπτώσεων- στις 19 Ιανουαρίου, μόλις 48 ώρες πριν την αναχώρηση των Ισπανών για τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...