Πέρετζ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένας ταλαντούχος και έμπειρος αντίπαλος»

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου της Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε ο ποδοσφαιριστής, Ντορ Πέρετζ, αναφερόμενος στην πρεμιέρα του Europa League, αλλά και την «πρόκληση» του ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ και Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έρθουν αντιμέτωποι το βράδυ της Τετάρτης (24/9, 19:45) στο γήπεδο της Τούμπας για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Πηγή: forzaonline.gr
Πέρετζ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένας ταλαντούχος και έμπειρος αντίπαλος»

Ο αρχηγός της Μακάμπι, Ντορ Πέρετζ, αναφέρθηκε στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας του, αλλά και την εμπειρία που διαθέτουν για να πορευτούν στο Europa League. Επιπροσθέτως, δήλωσε «περήφανος» που εκπροσωπεί την ομάδα του και το Ισραήλ, φορώντας το περιβραχιόνιο της Μακάμπι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν τους έχει προϊδεάσει ο προπονητής τους με την εμπειρία που έχει από το πέρασμά του στην Ελλάδα:

«Έχω ακούσει πολλά για την ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι πολύ γνωστοί. Δημιουργούν ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Περιμένουμε ένα σκληρό ματς απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Αν προσκολληθούμε στις αρχές της ομάδας, θα είναι μια υπέροχη βραδιά».

Για το στυλ παιχνιδιού:

«Και οι δύο ομάδες είναι καλές. Πρέπει να τηρήσουμε όλες τις αρχές που έχουμε θεσπίσουμε, για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας ταλαντούχος και έμπειρος αντίπαλος. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι».

Για την εμπειρία που έχει η Μακάμπι στην Ευρώπη:

«Έχουμε όντως εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πρέπει να προσαρμοστούμε στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, να αποκομίσουμε τα μέγιστα από την εμπειρία μας. Έχει ταλαντούχους παίκτες, όπως ο Τάισον. Έχουμε όμως κι εμείς εμπειρία».

Για το γεγονός ότι είναι αρχηγός:

«Νιώθω περήφανος που εκπροσωπώ την ομάδα μου και το Ισραήλ. Σταδιακά θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε».

Διαβάστε ακόμη...