Η αποστολή για Κροατία - Με τρεις απουσίες ο ΠΑΟΚ [εικόνες]

Έτοιμοι για Κροατία. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ριέκα, με στόχο να κάνει βήμα πρόκρισης στη League Phase του UEFA Europa League 2025-26.
Η αποστολή για Κροατία - Με τρεις απουσίες ο ΠΑΟΚ [εικόνες]
Photo Credits: @PAOKFC

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το μεγάλο παιχνίδι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Δημήτρης Πέλκας ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και δεν προπoνήθηκε, όπως κι ο Σόλα Σορετίρε που δέχθηκε μία κλωτσιά στην προπόνηση. Οι δύο παίκτες υποβλήθηκαν σε θεραπεία και μαζί με τον Τάισον, που δούλεψε ατομικά, δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον επικείμενο αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ριέκα αποτελείται από τους:

Παβλένκα, Γκουγκεσασβίλι, Τσιφτσής, Σάστρε, Κένι, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μιχαηλίδης, Μπαταούλας, Μπάμπα, Τέιλορ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Καμαρά, Τσοπούρογλου, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Ιβανούσετς, Α. Ζίβκοβιτς, Χατσίδης, Γιακουμάκης, Τσάλοφ, Μύθου.

Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr τις εικόνες από την προπόνηση της Τετάρτης στη Νέα Μεσημβρία με ένα κλικ ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...