Πιθανοί αντίπαλοι και εκκρεμότητες στο Europa League

Με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την έξοδο του στο Europa League της επόμενης σεζόν και περιμένει να μάθει ποιοι θα είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του στον τρίτο προκριματικό γύρο, με τα παιχνίδια να γίνονται 7 και 14 Αυγούστου.
Πηγή: paok24.com
Πιθανοί αντίπαλοι και εκκρεμότητες στο Europa League
Photo Credits: @PAOK FC

Στην κλήρωση που θα γίνει στις 21 Ιουλίου, ο Δικέφαλος του Βορρά μπαίνει ως ισχυρός και θα έχει έξι πιθανούς αντιπάλους, καθώς δεν μπορεί να κληρωθεί με το ζευγάρι του Παναθηναϊκού.

Σίγουροι πιθανοί αντίπαλοι είναι η Βόλφσμπεργκερ (Αυστρία) και Φρέντρικσταντ (Νορβηγία).

Πιθανοί αντίπαλοι, ως πιθανότεροι ηττημένοι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι οι Σερβέτ Γενεύης (Ελβετία) και Μπραν (Νορβηγία).

Σε ότι αφορά τους άλλους δύο πιθανούς αντιπάλους, θα εξαρτηθεί από το ποιος θα κατακτήσει την Κυριακή τα κύπελλα Ελβετίας και Δανίας.

Αν κατακτήσει το ελβετικό η Μπιέλ, θα είναι αυτή. Αν το κατακτήσει η Βασιλεία, στους πιθανούς αντιπάλους μπορεί να είναι η Λουγκάνο του Κούτσια.

Αν κατακτήσει το δανέζικο η Σίλκεμποργκ θα είναι αυτή. Αν το κατακτήσει η Κοπεγχάγη, θα μπει η Μίντιλαντ, που θα πάει στους ισχυρούς.

Οι ομάδες που είναι στο όριο των βαθμών και δεν ξέρουν αν θα είναι ισχυροί ή αδύναμοι είναι η Παρτιζάν, η Κλουζ, η Σερίφ Τιρασπόλ…

Αν ο ΠΑΟΚ περάσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, θα είναι πάλι στους ισχυρούς και θα έχει 12 πιθανούς αντιπάλους.

Οι τρεις σίγουροι είναι η Αμπερντίν, η Γκενκ του Καρέτσα και η Όλομουτς. Εφόσον προκριθούν από τους προηγούμενους γύρους, θα είναι πιθανοί αντίπαλοι και οι Μάλμε, Ριέκα, Βίλνιους, Πάφος, Ρίγα, Ζρίνσμκι Μοστάρ, Λινκολν Γιβραλτάρ και ο τρίτος της Τουρκίας.

Διαβάστε ακόμη...