Σήμερα η απολογία στην UEFA
SHARE:
Τα στελέχη της ΠΑΕ, θα δώσουν εξηγήσεις για τις ληξηπρόθεσμες οφειλές της ομάδας προς ποδοσφαιριστές (πρώην και νυν) και θα κληθούν να παρουσιάσουν ένα πλάνο μείωσης αυτού του ποσού στο άμεσο μέλλον και τον ισοσκελισμό των εσόδων με τα έξοδα.
Στα πλαίσια αυτά, η ΠΑΕ θα παρουσιάσει την έμπρακτη προσπάθεια της να φτάσει σ' αυτό το σημείο, μέσα από τους παίκτες που έχει ήδη αποδεσμεύσει ή πουλήσει, βελτιώνοντας μέχρι ένα σημείο τις οφειλές της προς τους ποδοσφαιριστές.
Από τα όσα βγαίνουν προς τα έξω, η UEFA θα δει με καλό μάτι την όλη προσπάθεια, όμως το πρόστιμο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο μιας και η UEFA είχε ήδη χτυπήσει "καμπανάκι" από το προηγούμενο καλοκαίρι για την ανάγκη συμμόρφωσης στα οικονομικά στάνταρ του FFP.
Η περίπτωση αποκλεισμού από τη συνέχεια του Europa League αν και πλέον φαντάζει απίθανη, δεν μπορεί να αποκλειστεί, όμως το γεγονός ότι η επιτροπή, κατ εξαίρεση, δέχθηκε το αίτημα του ΠΑΟΚ για παράσταση πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης, η οποιά έχει χαρακτηριστεί ως "κατεπείγουσα", δείχνει πως μάλλον θα υπάρξει μια τιμωρία με πρόστιμο.
Αν τελικώς η επιτροπή είναι αμείληκτη και αποφασίσει να αποκλείσει το Δικέφαλο από τη συνέχεια στο Europa League, θα υπάρχει ο χρόνος να κατατεθεί έφεση και να εκδικαστεί πριν από το πρώτο ματς με την Ουντινέζε.
Η απόφαση της επιτροπής αναμένεται να εκδοθεί μέσα στις επόμενες 2 με 3 ημέρες μετά την εκδίκαση.