Υποψήφιος για EURO o Kεντζιόρα;

Τι αναφέρεται στην Πολωνία για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Υποψήφιος για EURO o Kεντζιόρα;

Ο Τόμας Κεντζιόρα ολοκλήρωσε τη φετινή του παρουσία στον ΠΑΟΚ ως πρωταθλητής και ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του, με σταθερή παρουσία στην άμυνα και οι δύο πλευρές, αναμένεται να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων, για να την ανανέωση της συνεργασίας τους.

 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Sportowefakty», ο Κεντζιόρα δεν αποκλείεται να είναι μέσα στην τελική λίστα της Πολωνίας για το EURO 2024, με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, να βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο, με Ολλανδία, Γαλλία και Αυστρία.

Μέχρι στιγμής, οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Μίχαλ Πρόμπιερζ για την άμυνα, είναι οι Μπέντναρεκ, Νταβίντοβιτς, Κιβιόρ, Σάλαμον, Βαλουκίεβιτς και Μπερεζίνσκι, όπως αναφέρει ο συντάκτης, ενώ ο Κετζιόρα έχει 32 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Πολωνίας, όντας «παρών» και στο προηγούμενο EURO (2020).

Πέρσι, είχε κληθεί από τον Πρόμπιερζ στην προετοιμασία και είχε καταγράψει 174 λεπτά, σε δύο παιχνίδια προκριματικών, ενώ στις τελευταίες κλήσεις, τον περασμένο Μάρτιο, δε βρισκόταν το όνομα του Κετζιόρα…


 

Διαβάστε ακόμη...