Να φωνάξει παρών στο ραντεβού με την ιστορία!

Άλλο ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι καλείται να δώσει ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη 18/4...
Daimon4 Daimon4
Να φωνάξει παρών στο ραντεβού με την ιστορία!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ένα παιχνίδι το οποίο για πολλούς είναι το σημαντικότερο -ως τώρα- τη φετινή σεζόν, καθώς μια πρόκριση επί των Βέλγων θα φέρει τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στους "4" μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Είναι από αυτά τα παιχνίδια που σημαδεύουν μια χρονιά και την καταξιώνουν σαν πετυχημένη εφόσον το αποτέλεσμα είναι αυτό που θέλουμε! Ένα παιχνίδι που μπορεί να αποτελέσει ορόσημο και σημείο αναφοράς στο μέλλον, καθώς όλοι καταλαβαίνουμε τη σπουδαιότητά του!

Η ομάδα αλλα και εμείς οι οπαδοί καλούμαστε να το προσεγγίσουμε σαν έναν πραγματικό τελικό, δείχνοντας συμπεριφορές που δεν σηκώνουν λάθη, μιας και στο παρελθόν τα έχουμε πληρώσει πανάκριβα, τόσο στους αγωνιστικούς χώρους όσο και σε κέντρα αποφάσεων! 

Ατέλειωτη ηχητική βία (και μόνο) στην κερκίδα, αλλά απόλυτη συγκέντρωση εντός των τεσσάρων γραμμών για τους παίκτες. Δική μας δουλειά το πρώτο, του Λουτσέσκου και των παικτών το δεύτερο!

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν αφήνει κανένα περιθώριο χαλαρότητας, το 1-0 είναι ένα πολύ πονηρό σκορ, που συχνά πυκνά οδηγεί σε παγίδες και η μη σωστή προσέγγιση του μπορεί να στοιχίσει σε όποιον το αντιμετωπίσει λάθος! 

Όλοι οι δρόμοι λοιπόν οδηγούν το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο στο πλευρό του μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα και να απογειώσει στα ουράνια τους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες, χαρίζοντάς μας στιγμές ανεπανάληπτες!

ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!

 

 

Διαβάστε ακόμη...