«Τα παιδιά μας στον ουρανό νιώθουν πλέον ότι θα δικαιωθούν» (pic)

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ προχώρησαν σε μία σπουδαία κίνηση, υψώνοντας πανό έξω από το Ευρωκοινοβούλιο για δικαιοσύνη στη μνήμη των 57 θυμάτων των Τεμπών. Συγκλόνισε με την αντίδρασή του ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη, ευχαριστώντας δημόσια τον κόσμο του Δικεφάλου.
Πηγή: forzaonline.gr
«Τα παιδιά μας στον ουρανό νιώθουν πλέον ότι θα δικαιωθούν» (pic)
Photo Credits: @forzaonline.gr

Το πρωί της Τετάρτης (11/4) έξω από το κτίριο του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, εμφανίστηκαν περίπου 600-700 φίλοι του ΠΑΟΚ, που βρέθηκαν στη βελγική πρωτεύουσα με αφορμή τον αγώνα κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League.

Έξω από το Ευρωκοινοβούλιο, ξεδίπλωσαν ένα μεγάλο πανό, το οποίο αναφερόταν στα 57 θύματα του εγκλήματος των Τεμπών, που έγραφε «57 ψυχές ζητούν δικαίωση». Οι φίλοι του ΠΑΟΚ φώναξαν: «Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη» και «στο όνομα των νεκρών να γίνουμε φωνή, το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί». Το εν λόγω πανό αναρτήθηκε και στο Γιαν Μπρέιντελ και έμεινε εκεί καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με τους Βέλγους.

Ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη, με ανάρτησή του, κάτω από το επίμαχο βίντεο, συγκλόνισε για ακόμη μία φορά, υπογραμμίζοντας πως: «Είμαι ο πατέρας του δολοφονημένου Δημήτρη Ασλανίδη στα Τέμπη. Σας ευχαριστώ για την καρδιά σας, την ψυχή σας, την φωνή σας και το φοβερό πανό που σηκώσατε!! Τα παιδιά μας στον ουρανό νιώθουν πλέον ότι θα δικαιωθούν».

ΠΑΟΚ ποδόσφαιρο
Photo Credits: @forzaonline.gr

Διαβάστε ακόμη...