Ο ουσιαστικός Αντρίγια και η ποιότητα

Διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του και είναι από τους πρωταγωνιστές του φετινού ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Ο ουσιαστικός Αντρίγια και η ποιότητα
Photo Credits: @paok24.com

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι από τα κεντρικά πρόσωπα για μία ακόμη χρονιά, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και όλου του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Είναι ουσιαστικός, σκοράρει, δίνει ό,τι έχει μέσα στο γήπεδο ακόμη κι όταν τα πράγματα δε μοιάζουν να είναι ιδιαίτερα εύκολα.

Έχοντας μπει στο τελευταίο και πιο σημαντικό κομμάτι της χρονιάς, ο Ζίβκοβιτς έχει να επιδείξει σε αυτή τη φάση 16 γκολ και 8 ασίστ σε συνολικά 39 συμμετοχές (2639′) στην Ελλάδα και την Ευρώπη, την ώρα που πέρυσι έκλεισε τη σεζόν με 7 γκολ και 6 ασίστ σε 41 συμμετοχές και δεδομένου πως ακολουθούν πολλά ακόμη κρίσιμα ματς, μοιάζει σίγουρο πως τα νούμερά του θα ανέβουν ακόμη περισσότερο.

Ο Αντρίγια βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κι ακόμη και στην μέτριά του ημέρα, δίνει ό,τι έχει μέσα στο γήπεδο και είναι ουσιαστικός. Βγάζει προσωπικότητα, βγάζει πάθος και δεν είναι τυχαία από τους πρωταγωνιστές φέτος, με τον ίδιο να δίνει το στίγμα του κάθε φορά που μιλάει για την ομάδα και τους “τελικούς” που ακολουθούν: “Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να είναι πάντα ενωμένη, να παλεύουμε και μόνο έτσι μπορούμε να καταφέρουμε απίστευτα πράγματα”.

Διαβάστε ακόμη...