Συνεχίζουν στον… αγώνα

Μπορεί το σαββατοκύριακο να κυλήσει ήρεμα για την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ μιας και η επιστροφή στις προπονήσεις προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα, δε συμβαίνει όμως και με τους διεθνείς του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
Συνεχίζουν στον… αγώνα
Photo Credits: @paok24.com

Ήδη αρκετοί από αυτούς έδωσαν αγώνες με το εθνόσημο, ενώ ακολουθούν και νέες μάχες τις επόμενες ημέρες.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έλαβε την πρώτη του κλήση για την Εθνική ανδρών της Κροατίας για το φιλικό τουρνουά που θα γίνει στο Άμπου Ντάμπι με την Αίγυπτο, την Τυνησία και τη Νέα Ζηλανδία.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, μετά τη συμμετοχή του για ένα ημίχρονο στο φιλικό με την Ρωσία, θα βρίσκεται στην αποστολή της Σερβίας και για το φιλικό με την Κύπρο στις 25/3.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, που βρήκε δίχτυα στο φιλικό απέναντι στην Τανζανία, θα ενισχύσει τη Βουλγαρία και στο φιλικό με το Αζερμπαϊτζάν στις 25/3.

Οι Παναγιώτης Παναγιώτου, Κωνσταντίνος Μπαλωμένος , Αργύρης Δαρέλας και Στέφανος Τζίμας με την Εθνική Ελπίδων στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με την Ανδόρα (στην Τρίπολη στις 26.03, 16:00).

Επίσημο παιχνίδι στις 26/3 για τον Βασίλι Γκορντεζιάνι στην Εθνική Γεωργίας Κ21 απέναντι στο Γιβραλτάρ.

Ο Αλεξάντρ Σαποβάλοφ, που πέτυχε γκολ με την Εθνική Εσθονίας Κ21 κόντρα στο Κιργιστάν, προετοιμάζεται πλέον για το ματς με την Τουρκία στις 24/3.

Ο Ερμής Σελιμάι ακολουθεί την αποστολή της Εθνικής Αλβανίας Κ21 για το ματς της προκριματικής φάση του EURO 2025 με την Ελβετία 26/3.

Ο Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ βρίσκεται  στη Λάρνακα με την Εθνική Πολωνίας Κ18, που έδωσε ήδη έναν φιλικό αγώνα με την Κύπρο και ακολουθεί και δεύτερος στις 24/3.

Σημαντικούς και δύσκολους αγώνες στη φάση Elite Round (διεξάγεται στην Κοϊμπρα της Πορτογαλίας) δίνει η Εθνική Νέων Κ19. Στις 26/3 ακολουθεί το ματς με τη Σερβία. Με το εθνόσημο οι Βασίλη Νικολακούλης, Ταξιάρχη Φίλων (ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού), Κωνσταντίνος Γκούμας, Βασίλης Πασαχίδης, Νίκος Δεληγιάννης και Γιάννης Γκιτέρσος.

Διαβάστε ακόμη...