Η UEFA για το «απαγορευτικό» σε φίλους του ΠΑΟΚ

Μετά την κροατική αστυνομία και η UEFA έκανε γνωστό ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ δε θα έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν την ομάδα τους στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Κροατία, στην πρώτη μάχη για τη φάση των «16» του Europa Conference League.
Πηγή: paok24.com
Η UEFA για το «απαγορευτικό» σε φίλους του ΠΑΟΚ
Photo Credits: @paok24.com

 

«Μετά από διαβούλευση με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, η UEFA ζήτησε να μην πωλούνται εισιτήρια σε φιλοξενούμενους οπαδούς στο Ζάγκρεμπ.

Η απόφαση να μην επιτραπούν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας στο στάδιο Maksimir στο Ζάγκρεμπ ελήφθη με βάση τους Κανονισμούς Ασφάλειας και Ασφάλειας της UEFA μετά από ενδελεχή αξιολόγηση κινδύνου» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πριν λίγες ημέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ανακοινώσει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε επίσημα πως η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα της Κροατικής Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ, λόγω της προϊστορίας και την επίθεση στο λεωφορείο των επισήμων το 2010, αλλά και τα γεγονότα του καλοκαιριού και ό,τι επακολούθησε.

Ως εκ τούτου η UEFA αποφάσισε πως και οι δυο αγώνες της φάσης των 16 σε Ζάγκρεμπ και Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθούν μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων».

Διαβάστε ακόμη...