Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θέλει τελικό και…αλλαγή έδρας

Οι προφανείς λόγοι που οι Κροάτες δεν θέλουν την OPAP Arena...
Πηγή: paok24.com
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θέλει τελικό και…αλλαγή έδρας
Photo Credits: @paok24.com website

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ, με τις δυο ομάδες να συναντώνται στην φάση των “16” του Europa Conference League.

Παρά το γεγονός πως οι Κροάτες ξεκίνησαν άσχημα τη σεζόν, γνωρίζοντας στα προκριματικά αποκλεισμούς τόσο από το Champions όσο και από το Europa League, κατάφεραν να μπουν στους ομίλους του Conference και να περάσουν ως δεύτεροι από τον όμιλο τους, πίσω από την Βικτόρια Πλζεν.

Πλέον, η Ντιναμό είναι σε πολύ καλή κατάσταση, διεκδικώντας -μεταξύ άλλων- και το πρωτάθλημα στην Κροατία ενώ ονειρεύονται πρόκριση στον τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η κροατική ιστοσελίδα «Vecernji List» σχολιάζει το ενδεχόμενο αυτό, αναφέροντας πως ο τελικός είναι στην «OPAP Arena» και πως θα πρέπει -σε περίπτωση που φτάσει εκεί η Ντιναμό- να μοιραστούν τα εισιτήρια στους φιναλίστ. Γεγονός επικίνδυνο, αν αναλογιστεί κανείς το τι συνέβη το περασμένο καλοκαίρι με την κάθοδο των Bad Blue Boys (σ.σ.: οργανωμένοι της Ντιναμό) στην Αθήνα και την δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ. Μάλιστα, η εν λόγω ιστοσελίδα αναφέρει πως δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας για τον τελικό!

Όλα αυτά, ως ένα μακρινό σενάριο και ενδεχόμενο, με την διοργάνωση να βρίσκεται ακόμη στην φάση των “16” και την Ντιναμό να πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...