Η λίστα Β του ΠΑΟΚ για τα νοκ άουτ του Conference League - Μέσα ο 22χρονος στόπερ, Παναγιώτου

Αρκετά περίπλοκη φαντάζει η κατάσταση στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ μετά τους τραυματισμούς των Εκόνγκ - Μιχαηλίδη. Κατατέθηκε και η λίστα Β του Δικεφάλου ενόψει των αγώνων με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη φάση των «16» του Europa Conference League, «μέσα» ο 22χρονος στόπερ, Παναγιώτης Παναγιώτου.
Πηγή: sdna.gr
Η λίστα Β του ΠΑΟΚ για τα νοκ άουτ του Conference League - Μέσα ο 22χρονος στόπερ, Παναγιώτου
Photo Credits: @SDNA

Οι τραυματισμοί του Γιάννη Μιχαηλίδη και του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ δημιουργούν «γρίφο» στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ. Για τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα διαθέσιμοι είναι οι Κουλιεράκης, Κεντζιόρα και ο Νάσμπεργκ, ενώ σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Νορβηγός δεν είναι δηλωμένος στην λίστα.

Ζήτημα υφίσταται και στα άκρα και ειδικά για τα παιχνίδια με τους Κροάτες, δεδομένου πως εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Ράφα Σοάρες και Ζοάν Σάστρε, με τον Μπάμπα Ράχμαν να έχει τεθεί προσωρινά στα... πιτς. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Γκανέζος θα μπει από την Δευτέρα σε ρυθμούς προπόνησης, αφού τηρηθούν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα που αφορούν έναν τραυματισμό στο κεφάλι. 

Ανατρέχοντας στη λίστα Β του ΠΑΟΚ, που κατατέθηκε στην UEFA, συναντά κανείς τα ονόματα των: Μοναστηρλή, Παναγιώτου, Σμυρλή, Τζίμα και Γκορντεζιάνι. Φυσικά το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον Παναγιώτη Παναγιώτου καθώς είναι ο μοναδικός στόπερ σε αυτή την δεύτερη λίστα. Θα πρέπει κανείς βεβαίως να σταθεί και στην περίπτωση του Κυριάκου Γιαξή που είναι δηλωμένος στην Ευρώπη (σ.σ. λίστα Α) και έχει χρησιμοποιηθεί ως στόπερ. Αναμενόμενα «μέσα» και ο Στέφανος Τζίμας.

Όσο για την λίστα Α, θυμίζουμε πως στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι εξής ποδοσφαιριστές:

Λίστα Α: Μπάμπα, Τάισον, Γιόνι, Ντεσπόντοφ, Εκόνγκ, Γιαξής, Κεντζιόρα, Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Μεϊτέ , Μιχαηλίδης, Μουργκ, Οζντόεφ, Σαμάτα, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Ταλιχμανίδης, Μπράντον, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Ζίβκοβιτς, Α.Ζίβκοβιτς.

Διαβάστε ακόμη...