"Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα"(vid)

O τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας στο σημερινό ματς αναλαμβάνοντας παράλληλα τη ευθύη γι'αυτό το γεγονός
"Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα"(vid)

Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε:

Για το τι έφταιξε ο ΠΑΟΚ και έχασε τον έλεγχο μετά το 0-2 και δεν κατάφερε να δημιουργήσει άλλες ευκαιρίες: «Είναι φυσιολογικό όταν είσαι 2-0 στο πρώτο σκορ, ότι ο αντίπαλος θα βγει να πιέσει και να προσπαθήσει για γκολ. Είναι καλή ομάδα, εμείς πατήσαμε καλά στο πρώτο μέρος, βάλαμε το γκολ. Ο αντίπαλος πρέσαρε, εμείς δεν κάναμε καλή άμυνα και έτσι χάσαμε».

Για το αν έλειψε ο Γιαννούλης: «Ξέρουμε τι παίκτης είναι, ήταν τραυματίας είχε και κορονοϊό. Ξέρουμε ότι ο Περέιρα δεν είναι στην λίστα, για αυτό βάλαμε τον Κρέσπο, γιατί είχε παίξει κάποια παιχνίδια εκεί. Δεν είναι αριστερό μπακ, αλλά είμαστε ΟΚ στην θέση, έχουμε και άλλα παιδιά να παίξουν εκεί».

Για το τι πήγε λάθος στην συνέχεια του αγώνα: «Κάποια άλλα ματς δεν πατούσαμε καλά, ενώ πατήσαμε καλά σήμερα (σ.σ χθες) στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε ότι οι δυο εξτρέμ παίζουν προς τα μέσα και υπάρχουν και δυο φορ. Από εκεί φάγαμε το πρώτο γκολ, είχαμε ευκαιρία να παίξουμε αντεπιθέσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πίεσαν πολύ καλά και μας δημιούργησαν αρκετά προβλήματα από τα πλάγια».

Για το αν θεωρεί ότι μπορούσε να είχε αποφύγει τα θέματα στην άμυνα: «Πρέπει να δουλέψουμε. Είναι δικό μου λάθος, δική μου ευθύνη για να βελτιωθούμε στην άμυνα».
Για την αλλαγή του Τζόλη: «Ξέρουμε το παίκτης είναι ο Τζόλης, πάει πολύ καλά. Πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά, όπως όλη η ομάδα. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε. Θέλει δουλειά, σε τέτοια παιχνίδια αν αφήνεις μισό ή ένα μέτρο μετράει και το πληρώνεις. Στην άμυνα χρειάζεται πειθαρχία. Είναι θέμα δικό μου και εγώ φταίω».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα: «Κάποια παιδιά ήταν οριακά, κάποια είχαν ενοχλήσεις και έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Εχουμε 25-26 παιδιά και πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι. Χρειάζεται να παίξουν όλοι και να είναι έτοιμοι. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε όλη την ομάδα. Ο Αουγκούστο είχε πρόβλημα, ο Ροντρίγκο ήταν «έτσι και έτσι», είχαμε θέματα».
Για την επιλογή Τσόλακ στην ενδεκάδα:

«Έχουμε δυο σέντερ φορ. Ο Τσόλακ είναι νέος εδώ, πρέπει να προσαρμοστεί με την ομάδα και θέλει χρόνο. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Όταν ένας σέντερ φορ δεν βάζει γκολ, δημιουργείται πρόβλημα στο μυαλό, το ξέρω. Πρέπει να υποστηρίξουμε αυτά τα παιδιά και να συνεχίσουμε την δουλειά».

Διαβάστε ακόμη...