4άρα η Φιορεντίνα, απτόητη η Καραμπάγκ, ήττα για Σλόβαν

Εντυπωσιακή η Φιορεντίνα στην έδρα της Έμπολι, επικράτησε εύκολα με 0-4 και ετοιμάζεται πλέον για να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στην Φλωρεντία.
4άρα η Φιορεντίνα, απτόητη η Καραμπάγκ, ήττα για Σλόβαν

Απτόητη συνεχίζει το σερί της η Καραμπάγκ που νίκησε και την Καπάζ. Ναυάγιο για την Σλόναν Λίμπερετς στην έδρα της Γιάμπλονετς και ήττα με 3-0. Διαβάστε αναλυτικά από το paokfc.gr τις επιδόσεις των αντιπάλων του Δικεφάλου το Σαββατοκύριακο για τις εγχώριες διοργανώσεις τους.

Έμπολι-Φιορεντίνα 0-4

Καταιγιστική η Φιορεντίνα, λίγες μέρες πριν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, «σκόρπισε» με 0-4 την Έμπολι εκτός έδρας, σκαρφάλωσε στην βαθμολογία φτάνοντας στην 8η θέση και με παιχνίδι λιγότερο και δείχνει να αφήνει πίσω τα προβλήματά της και να βρίσκει τον καλό της εαυτό.

Στο ντέρμπι της Τοσκάνης οι Βιόλα κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 26′ με τον Μπερναρντέσκι να σκοράρει από κοντά. Ο Τόμοβιτς γλίτωσε την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, οι Βιόλα φρόντισαν να καθαρίσουν το παιχνίδι. Στο 47′ ο Μπαντέλι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Ίλισιτς από τα 11 βήματα έκανε το 0-2.

Στο 61′ ο Μπερναρντέσκι διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ μετά από ασίστ του Μίλτς και έδωσε αέρα τριών τερμάτων στους φιλοξενούμενους, για να έρθει έξι λεπτά μετά ο Ίλισιτς και να γράψει το τελικό σκορ. Η σύνθεση της Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Ροντρίγκες, Τόμοβιτς (63′ Σαλσίδο), Αστόρι, Βαλέρο, Μίλιτς, Ίλισιτς (68′ Βεντσίνο), Μπαντέλι, Κάλινιτς, Τέγιο, Μπερναρντέσκι (72′ Κριστόφορο)

Γιάμπλονετς-Σλόβαν Λίμπερετς 3-0

 

Με απολογισμό τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, η Σλόβαν Λίμπερετς συνέχισε να απογοητεύει τους φιλάθλους της. Στην έδρα της Γιάμπλονετς, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League, πάλεψε, ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί αλλά τελικά γνώρισε βαριά ήττα και συνέχισε να βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά η Σλόβαν γρήγορα ισορρόπησε. Η φάση του αγώνα έγινε στο 38′, όταν ο Μάρκοβιτς κέρδισε πέναλτι αλλά ο Μπαρτλ νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στην εκπνοή του ημιχρόνου η Γιάμπλονετς πήρε το προβάδισμα με τον Τεκλ. Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν εφιαλτικό για την Σλόβαν που είδε τον Μπαρτλ να κάνει τραγικό λάθος και δίνει την ευκαιρία στον Μίχαλικ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Η Σλόβαν πάλεψε να ξαναμπεί στο ματς, έχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Τεκλ ήρθε στο 61′ να σφραγίσει την υπόθεση νίκη. Στο υπόλοιπο του αγώνα ο ρυθμός έπεσε, με μοναδικό αξιοσημείωτο την αποβολή του Κουφάλ. Η σύνθεση της Σλόβαν: Ντουμπράβκα, Λάτκα, Καραφιάτ, Κουφάλ, Ποκόρνι, Μπαρτλ (86′ Μπάρτοσακ), Μπρέιτε, Ναβράτιλ (46′ Βουχ), Σικόρα, Σέφτσικ, Μπάρος (5′ Μάρκοβιτς)

 

Καραμπάγκ-Καπάζ 1-0

 

2 Οκτωβρίου. Τότε ήταν η τελευταία φορά που έφυγε από το γήπεδο η Καραμπάγκ χωρίς να πανηγυρίσει την νίκη. Έκτοτε οι Αζέροι μετρούν εφτά συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνουν να είναι σε τρομερή κατάσταση. Η επανέναρξη μετά την διακοπή για τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων την βρήκε να επικρατεί, πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0, της Καπάζ και να παραμένει μαζί με την Καμπάλα στην κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας 28 βαθμούς.

Ο Ν'ντλόβου στο 17′ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με άψογο τελείωμα μετά από ασίστ του Κιντάνα, και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά το υπόλοιπο της αναμέτρησης, να μην απειληθούν παρά μόνο από μία στημένη φάση, που κατέληξε στο δοκάρι, ενώ δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ αλλά δεν κατάφεραν να κλειδώσουν νωρίτερα την νίκη. Η σύνθεση της Καραμπάγκ: Μεχεμενταλίεβ, Αγκόλι, Ντασντεμίροφ, Μεντβέντεφ, Γιουνουσάζτε, Μίτσελ (62′ Ισμαΐλοφ), Κιντάνα, Μουαρέμ (62′ Ρεϊνάλντο), Καράγιεφ, Ρίτσαρντ, Ν'ντλόβου (80′ Εμιρκουλίεφ)

Διαβάστε ακόμη...