Αναβολή για Φιορεντίνα, ήττα η Σλόβαν, «εξάρα» η Γκαραμπάγκ

Λίγο πριν την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, διαβάστε αναλυτικά για τις επιδόσεις των αντιπάλων του Δικεφάλου την τελευταία αγωνιστική.
Αναβολή για Φιορεντίνα, ήττα η Σλόβαν, «εξάρα» η Γκαραμπάγκ

Τζένοα-Φιορεντίνα 0-0 (διακοπή στο 27′)

Ξεκούραστη θα έρθει στην Τούμπα η Φιορεντίνα, καθώς οι παίκτες του Πάολο Σόουζα αγωνίστηκαν για μόλις 27 λεπτά κόντρα στην Τζένοα στο Λουίτζι Φεράρις, με την αναμέτρηση να διακόπτεται λόγω ισχυρής καταιγίδας. Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές εξ αρχής, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε την συγκατάθεσή του για να ξεκινήσει ο αγώνας. Στα λίγα λεπτά που διεξήχθησαν η Τζένοα ήταν αυτή που κυριάρχησε και δημιούργησε ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Ταταρουσάνου, με τον Ρουμάνο τερματοφύλακα να σώζει την ομάδα του σε δύο περιπτώσεις καλύπτοντας τα κενά των αμυντικών του. Στο 27′ η βροχή δυνάμωσε επικίνδυνα και ο ρέφερι μετά από σύσκεψη με τους αρχηγούς των δύο ομάδων αποφάσισε να διακόψει την αναμέτρηση προσωρινά. Η αναβολή οριστικοποιήθηκε λίγο αργότερα και το παιχνίδι θα οριστεί ξανά σε νέα ημερομηνία. Η σύνθεση της Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Αστόρι, Ροντρίγκες, Τόμοβιτς, Ολιβέρα, Σάντσες, Μπαντέλι, Τέγιο, Βαλέρο, Ίλισιτς, Κάλινιτς Σλόβαν

Λίμπερετς-Βικτόρια Πλζεν 1-2

 

Συνεχίζει να αγνοεί την εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα Τσεχίας η Σλόβαν Λίμπερετς, καθώς μετά τις λευκές ισοπαλίες με Βισόιτσινα Γιλάβα και Μπρνο, η αντίπαλος του Δικεφάλου στους ομίλους του Europa League, ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Βικτόρια Πλζεν του Εργκούς Κάτσε. Οι Τσέχοι μετά από πέντε αγώνες, μετρούν μόλις πέντε βαθμούς και βρίσκονται στην 14η θέση της βαθμολογίας. Η Πλζεν κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι και στο 22′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με εξαιρετικό σουτ του Χρομάντα από την γραμμή της μεγάλης περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι, για τους οποίους ο Κάτσε μπήκε με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, κλείδωσαν το τρίποντο στο 75′ μετά από προβολή του Ντούρις έπειτα από γύρισμα του Κόπιτς, ενώ η Σλόβαν το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με δυνατό σουτ του Κομλιτσένκο, που είχε περάσει σαν αλλαγή, μετά από στρώσιμο του Μίλαν Μπάρος. Η σύνθεση της Σλόβαν Λίμπερετς: Ντουμπράβκα, Κουφάλ, Χοβόρκα, Ποκόρνι (79′ Νιτριάνσκι), Μπαρτσάκ (73′ Κομπλιτσένκο), Μπρέιτε, Φόλπρεχτ, Μπαρτλ, Σικόρα, Ναβράτιλ (62′ Εκπάλι), Μπάρος.

Γκαραμπάγκ-Αζάλ 6-0

 

Το 3/3 έκανε η Γκαραμπάγκ, μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ίντερ Μπακού, επικρατώντας με το εμφατικό 6-0 της ουραγού Αζάλ. Έτσι οι Αζέροι πέρασαν προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς δύο πίσω από την Γκαμπάλα που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Γκαραμπάγκ που μόλις στο 2′ άνοιξε το σκορ με τον Ρεϊνάλντο, ενώ λίγο πριν κλείσει το πρώτο μέρος, ο Μεντβέντεφ στο 42 και ο Μαντέρα στις καθυστερήσεις έκαναν το 3-0 και κλείδωσαν την νίκη. Στο δεύτερο μέρος η αντίπαλος του ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και μέσα σε ένα εξάλεπτο κατάφερε να πετύχει άλλα τρία γκολ. Ο Κουιντάνα στο 60′, ο Ρεϊνάλντο στο 64′ και ο Μεντβέντφ στο 66′ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Η σύνθεση της Γκαραμπάγκ: Σέχιτς, Μεντβέντεφ, Γιουνουσάτζε, Σαντιγκόφ (69′ Γκαραγίεφ), Ντασντεμίροφ, Αλμέιντα (78′ Μουαρέμ), Μίτσελ (77′ Αμιργκουλίεβ), Ντινίλιεβ, Κουιντάνα, Σίλβα, Ν'ντλόβου.

Διαβάστε ακόμη...