"Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό"

Ο επανεμφανισθείς Γιάννης Σκόνδρας, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού και επεσήμανε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το τρίποντο στο εκτός έδρας ματς στη Ρωσία με την Κράσνονταρ.
"Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό"

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: "Παίζαμε με μια καλή ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε. Θετικό ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αν ήμασταν λίγο τυχεροί θα κερδίζαμε. Μελετήσαμε καλά τον αντίπαλο. Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν".

Για την αναγκαστική αλλαγή του πλάνου μετά τον τραυματισμό του Βίτορ, σημείωσε: "Αυτά τα πράγματα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Συμβαίνουν και πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος. Τα παιδιά στάθηκαν καλά στο ματς. Όλοι οι παίκτες και αυτοί που παίζουν και αυτοί που δεν παίζουν, συνεχίζουν να δουλεύουν".

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν: "Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Κρατάμε τα θετικά, αλλά θα δούμε και τα αρνητικά. Από αύριο θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς, αυτό με τον Παναθηναϊκό"

Όσο για την υπόθεση πρόκριση, ανέφερε: "Πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε στη Ρωσία. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από την Κράσνονταρ και εκεί το θέμα είναι να κρατήσουμε το μηδέν πίσω και ελπίζω να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Έχουμε ομάδα για να το πετύχουμε, αρκεί να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι".

Για την αγωνιστική κατάστασή στην οποία βρίσκεται ο ίδιος: "Μου λείπουν παιχνίδια, αλλά δουλεύω στις προπονήσεις. Θέλω όποτε με χρειαστεί ο προπονητής να είμαι σε καλή φόρμα και έτοιμος"

Διαβάστε ακόμη...