"Η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε"

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε στην κάμερα του OTE TV για το παιχνίδι με την Κράσνονταρ, αλλά και το πώς βλέπει τη συνέχεια στον όμιλο ...
"Η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε"

Οι δηλώσεις του:

Για το αν θεωρεί θετικό το αποτέλεσμα είπε: "Παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε να πάρουμε τη νίκη. Χρειαζόμασταν τους τρεις πόντους για την πρόκριση. Πήραμε όμως μόνο ένα βαθμό και δεν τα καταφέραμε".

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η ομάδα έβγαλε φάσεις στο τελευταίο 25λεπτο του παιχνιδιού δήλωσε: "Κοιτάω όλο το ενενηντάλεπτο του αγώνα και η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε το κάτι παραπάνω".

Όσο για τη συνέχεια: "Έχουμε μπροστά μας άλλα τρία παιχνίδια να παίξουμε. Δε λένε κάτι οι τρεις βαθμοί, γιατί και η Κράσνονταρ έχει τέσσερις. Αν δε θέλαμε την πρόκριση δε θα παίζαμε καθόλου. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά όλα τα παιχνίδια. Έχουμε το ρόστερ για να τα καταφέρουμε".

Τέλος σε ερώτηση για το rotation ανέφερε: "Νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο για κάποια παιδιά που έχουν καιρό να παίξουν, να μπουν κατευθείαν και να βοηθήσουν την ομάδα. Με δεδομένο το ισόπαλο 0-0, πιστεύω ότι δείξαμε κάποια καλά στοιχεία, αλλά πρέπει να δείξουμε κάτι παραπάνω για να διεκδικήσουμε θέση στην ενδεκάδα".

Διαβάστε ακόμη...