Τεράστιος ΠΑΟΚ (και) στη Φρανκφούρτη!

Για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 1-2...
Τεράστιος ΠΑΟΚ (και) στη Φρανκφούρτη!

Έχοντας τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών του, ο Δικέφαλος του Βορρά έγραψε άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του, παίρνοντας μεγάλο διπλό στην έδρα της γερμανικής ομάδας, κλειδώνοντας από σήμερα την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Ράφα Σοάρες, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Μεϊτέ, μπροστά τους τους Μουργκ, Τάισον, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί στο ξεκίνημα της αναμέτρησης (μέχρι το 25'), αλλά ο Κοτάρσκι όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί για πρώτη φορά στο 29', όταν ο  Τραπ σταμάτησε με το πόδι το σουτ του Μουργκ.

Το πρώτο 45έπτο δεν είχε μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και έμοιαζε με παιχνίδι υπομονής, καθώς οι ομάδες ζητούσαν την καθαρή ευκαιρία, χωρίς όμως να τη βρίσκουν.

Στην επανάληψη και στο 51' ο Μουργκ εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, για να έρθει στο 55' ο Κεντζιόρα να βρει με προβολή δίχτυα, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στην ασπρόμαυρη κερκίδα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μαρμούς με κεφαλιά ισοφάρισε, για να ακολουθήσει ένα διάστημα μεγάλης πίεσης από την Άιντραχτ που αναζητούσε την ανατροπή, ευτυχώς χωρίς να τα καταφέρει!

Η καλύτερή τους στιγμή σε εκείνο το χρονικό σημείο, καταγράφηκε στο 62ο λεπτό, όταν το σουτ του Εμπιμπέ πέρασε εκατοστά άουτ, από το δεξί δοκάρι μας. Σταδιακά ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε και στο 73' ήρθε το 1-2 από τον Ζίβκοβιτς. Προηγήθηκε σουτ του Μπράντον απέκρουσε ο Τραπ και ο καλυπτόμενος Ζίβκοβιτς σκόραρε.

Στο 85' χάθηκε σημαντική ευκαιρία για την Άιντραχτ για να φτάσει στην ισοφάριση με τον Μαρμούς να αστοχεί από κοντά, ενώ στο 94' ο Γιάκιτς είδε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Οι συνθέσεις:

Άιντραχτ: Τραπ, Τούτα (74' Τούτα), Σμόλτσιτς, Πάτσο, Εμπιμπέ (86' Φερί), Λάρσον, Σκίρι (54' Γιάκιτς), Ενκουνκού, Γκέτσε (74' Άαρονσον), Τσαϊμπί, Μαρμούς. 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια (80' Εκόνγκ), Μεϊτέ, Οζντόεφ (80' Σβαμπ), Τάισον (83' Ντεσπόντοφ), Μουργκ (66' Κωνσταντέλιας), Αν. Ζίβκοβιτς, Άλι Σαμάτα (66' Μπράντον).

...................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

94ο λεπτό: 2η κίτρινη στον Γιάκιτς, με 10 οι Γερμανοί

93ο λεπτό: Κίτρινη στον Γιάκιτς για διαμαρτυρία

5 λεπτά οι καθυστερήσεις

85ο λεπτό: Ευκαιρία για την Άιντραχτ με τον Μαρμούς να αστοχεί από κοντά.

83ο λεπτό: Ντεσπόντοφ στη θέση του Τάισον.

81ο λεπτό: Κίτρινη στον Μαρμούς.

80ό λεπτό: Σβαμπ στη θέση του Οζντόεφ και Εκόνγκ αντί του Βιεϊρίνια.

75ο λεπτό: Ο Κοτάρσκι απέκρουσε το σουτ του Μαρμούς.

73ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ζίβκοβιτς. Προηγήθηκε σουτ του Μπράντον απέκρουσε ο Τραπ και ο καλυπτόμενος Ζίβκοβιτς σκόραρε.

69ο λεπτό: Κίτρινη σε Μπράντον και Τούτα.

66ο λεπτό: Μπήκαν Κωνσταντέλιας, Μπράντον και βγήκαν Μουργκ, Σαμάτα.

62ο λεπτό: Σουτ του Εμπιμπέ εκατοστά άουτ.

58ο λεπτό: 1-1 ο Μαρμούς.

55ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κεντζιόρα 

54ο λεπτό: Γιάκιτς στη θέση του Σκίρι, αναγκαστική αλλαγή.

51ο λεπτό: Ο Μουργκ εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση, άουτ η μπάλα.

47ο λεπτό: Ο Τραπ προλαβαίνει τον Τάισον, μετά από κάθετη του Ζίβκοβιτς.

Ξεκίνησε η επανάληψη...

Ημίχρονο...

34ο λεπτό: Σουτ του Λάρσον, άουτ.

32ο λεπτό: Ο Κοτάρσκι απέκρουσε το σουτ του Μαρμούς.

29ο λεπτό: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ! Ο Τραπ σταμάτησε με το πόδι το σουτ του Μουργκ.

28ο λεπτό: Σουτ του Τάισον άουτ.

25ο λεπτό: Ο Κοτάρσκι σταμάτησε το σουτ του Ενκουνκού.

13ο λεπτό: Σουτ του Τάισον, μπλόκαρε ο Τραπ.

11ο λεπτό: Ο Κοτάρσκι σε κόρνερ το σουτ του Τσαϊμπί .

6ο λεπτό: Σουτ του Λάρσον, άουτ.

2ο λεπτό: Κεφαλιά του Σαμάτα μετά από κόρνερ του Τάισον, άουτ η μπάλα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους στη σέντρα...

Οι συνθέσεις:

Άιντραχτ: Τραπ, Τούτα (74' Τούτα), Σμόλτσιτς, Πάτσο, Εμπιμπέ (86' Φερί), Λάρσον, Σκίρι (54' Γιάκιτς), Ενκουνκού, Γκέτσε (74' Άαρονσον), Τσαϊμπί, Μαρμούς. Αναπληρωματικοί: Γκραλ, Γκάουερ, Γιάκιτς, Ενγκάναμ, Χασέμπε, Μπούτα, Άαρονσον, Κνάουφ, Μπάουμ, Φερί.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια (80' Εκόνγκ), Μεϊτέ, Οζντόεφ (80' Σβαμπ), Τάισον (83' Ντεσπόντοφ), Μουργκ (66' Κωνσταντέλιας), Αν. Ζίβκοβιτς, Άλι Σαμάτα (66' Μπράντον). Αναπληρωματικοί: Z. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μάρκος Αντόνιο, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Τζίμας, Μπράντον.

...................................

Το pregame της αναμέτρησης

Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των δύο ομάδων, με τους παίκτες να κάνουν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΟΥΕΦΑ όρισε τον Πολωνό Νταμιάν Σιλβέστρζακ να σφυρίξει την αναμέτρηση, βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπάρτοζ Χέινινγκ - Άνταμ Καράσεβιτς και τέταρτος ο Πάβελ Μάλετς. Στο VAR θα βρίσκεται ο Πολωνός Μπάρτοζ Φρανκόφσκι με AVAR τον συμπατριώτη του, Κριστόφ Γιάκουμπικ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ...

Βγήκαν για ζέσταμα οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ.

Και οι γηπεδούχοι...

Γεμίζει το κομμάτι της κερκίδας μας, ενώ υπάρχουν ελληνικέςσημαίες σε πολλά σημεία του γηπέδου!

Και ο ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο μέσα σε αποθέωση!

Εικόνες από την προθέρμανση...

Διαβάστε ακόμη...