Όλα για την πρόκριση στην Τούμπα!

Μεγάλο παιχνίδι απόψε το βράδυ στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τη Μαρσέιγ, στη ρεβάνς του 2-1 του αγώνα που έγινε πριν μια βδομάδα στο Βελοντρόμ ...
Όλα για την πρόκριση στην Τούμπα!

Η αναμέτρηση που καθηλώνει τους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη, θα ξεκινήσει στις 22:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τον τραυματία Μιχαηλίδη, τον ανέτοιμο Ολιβέιρα, καθώς και τους Σάστρε, Ζαμπά, Βαρέλα που δε δηλώθηκαν στη λίστα της ΟΥΕΦΑ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων τόνισε: "Η Μαρσέιγ έπαιξε καλύτερα στο πρώτο παιχνίδι, είχε ποιότητα, είναι η δεύτερη ομάδα στη Γαλλία πίσω από την Παρί, που έχει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και τεράστια ποιότητα. Εμείς έχουμε τη νοοτροπία μας και δεν πιστεύουμε ότι οι αγώνες αυτοί κρίνονται έτσι. Πρέπει να έχουμε σωστή νοοτροπία και πίστη. Ακόμη κι αν έχουμε 1% πιθανότητα, θα δώσουμε μάχη στο γήπεδο. Δε γίνεται κάθε χρόνο αυτό. Τώρα είμαστε στο γήπεδό μας, θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και θα τα δώσουμε όλα".

Την αποστολή της ομάδας μας αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Αν.Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Άκπομ, Τσόλακ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Λύρατζης, αμυντικά χαφ οι Ντόουγκλας, Κούρτιτς, μπροστά τους οι Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζίβκοβιτς και την κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ.

Η Τούμπα απόψε θα φορέσει τα γιορτινά της καθώς οι εξέδρες της θα είναι κατάμεστες, με το sold out να πραγματοποιείται μέσα σε λίγες ώρες! Ο κόσμος μετά από πολύ καιρό θα γεμίσει το ιστορικό γήπεδο δίνοντας φτερά στα πόδια των παικτών μας!

Όσον αφορά τον αντίπαλο, η Μαρσέιγ ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον Μίλικ και αυτούς που είδαν 2η κίτρινη κάρτα στο ματς της Μασσαλίας (Καμαρά, Ζέρσον και Ντιένγκ). Την αποστολή της αποτελούν οι: Μανταντά, Λόπες, Ενγκαπαντουένμπου, Σαλίμπα, Τσαλέτα- Καρ, Κολάσιντας, Λιρόλα, Πέρεθ, Μουστιέρ, Μαντί, Γκιέγιε, Ρονζιέρ, Γκεντουζί, Μπερτέλι, Πίτου, Μπακαμπού, Παγέ, Χαρίτ, Ουντέρ, Μπεναγιά.

Η ΟΥΕΦΑ όρισε τον Ολλανδό Ντάνι Μακέλι να σφυρίξει την αναμέτρηση, βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέγκστρα και Γιαν Ντε Φρίς, με τέταρτο τον Άλαντ Λίντχουντ.

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!

Διαβάστε ακόμη...