"Θα κοιμηθώ, μετά από 4 ημέρες” [vid]

Το PAOK TV σας προσέφερε σε ζωντανή μετάδοση τις δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη λήξη του Λίνκολν-ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League.
"Θα κοιμηθώ, μετά από 4 ημέρες” [vid]

Αναλυτικά ο τεχνικός του Δικεφάλου τόνισε:

Ήταν εύκολη ή δύσκολη νίκη:

"Ήταν εύκολο και δύσκολο παράλληλα. Όλοι πιστεύουν ότι είναι εύκολο, αλλά είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο και με αυτές τις καιρικές συνθήκες. Επίσης στην Ευρώπη ομάδες που έχουμε μικρότερη ποιότητα από τον αντίπαλο τους, δείχνουν ότι είναι πάντα έτοιμες και δυνατές σε κάθε γήπεδο. Εν τέλει κερδίσαμε και αυτό μετράει. Είναι ένα ταξίδι που πρέπει να κάνεις και να φύγεις. Όποια ομάδα αφήσει βαθμούς στο γήπεδο αυτό ίσως το πληρώσει μετά."

Εάν ήταν εύκολη η μετάβαση στο συνθετικό χλοοτάπητα:

"Είναι δύσκολο. Η Λίνκολν έχτισε πάνω στο γήπεδο και στις συνθήκες τις μεγάλες της προκρίσεις. Έπρεπε να προετοιμάσουμε περισσότερο τους παίκτες στο πνευματικό επίπεδο και πάντα αυτό είναι το δύσκολο."

Πώς βλέπεις τους παίκτες στα πρώτα διπλά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα:

"Μπορώ να πω ότι σήμερα είχαμε μία εκπληκτική διαχείριση και ξεκουράσαμε μερικούς παίκτες. Ξέρετε ότι δύσκολα βάζω παίκτες με 16 μέρες στην ομάδα, όπως ο Άκπομ, ο Μιτρίτσα και ο Σίντγκλεϊ, αλλά σήμερα αυτό μας βοήθησε για να μπουν πιο νωρίς στο ρυθμό των αγώνων. Επίσης η σημερινή νίκη μας δίνει μία διαφορετική ψυχολογία για τη συνέχεια. Όταν ξεκινάς το πρωτάθλημα με μία ήττα, είναι καλό να μπορείς να γυρίσεις άμεσα την ψυχολογία."

Εάν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο ή μένει μόνο στη νίκη:

"Είναι μία νύχτα που θα κοιμηθώ, όπως δεν κοιμήθηκα τις προηγούμενες νύχτες μετά την ήττα από τα Γιάννενα. Νικήσαμε και αυτό μετράει, αλλά ναι, στο πρώτο ημίχρονο έγιναν πολλά λάθη. Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ, έκανα μία δήλωση και επιμένω σε αυτή. Πνευματικά δεν είμαστε καλά, όταν το παιχνίδι δεν πηγαίνει καλά. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Σε κάποια παιχνίδια ήμασταν καλοί. Με την Μποχίμιαν στην Τούμπα, το δεύτερο ημίχρονο με την Ριέκα και στον αγώνα στην Κροατία. Παρόλα αυτά σε παιχνίδια όπως στην Ιρλανδία και με την Ριέκα στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε τα προβλήματα μας. Πάνω σε αυτά πρέπει να παλέψουμε και θα καταφέρουμε."

Εάν πιστεύει ότι έχει βγει η δυάδα των φαβορί:

"Είναι πολύ μακριά κάθε τέτοια σκέψη. Σήμερα κερδίσαμε και αυτό που κοιτάω είναι ο αγώνας της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης".

Διαβάστε ακόμη...