"Θα περάσουμε στην Κροατία"

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς χαρακτήρισε μονόπλευρο το αποψινό παιχνίδι, στάθηκε στην δημιουργία φάσεων και έδωσε σύνθημα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Κροατία.
"Θα περάσουμε στην Κροατία"

Αναλυτικά όσα είπε στο OPEN TV:

Για το αποτέλεσμα και αν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Συνολικά πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο. Δημιουργήσαμε φάσεις, έτσι όπως πήγε θα πρέπει να πάμε για τη νίκη στην Κροατία, αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση: «Σήμερα δημιουργούσαμε, δημιουργούσαμε συνεχώς φάσεις. Είχαμε κατοχή, φάσεις, ο αντίπαλος με μία φάση έβαλε γκολ. Να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, να έχουμε θέληση και θα πάμε να γυρίσουμε με την πρόκριση».

Για το πόσο έτοιμος νιώθει πλέον στο περιβάλλον της νέας του ομάδας: «Νιώθω συνεχώς καλύτερα. Με βοηθούν οι συμπαίκτες μου. Δουλεύω καθημερινά ολοένα και περισσότερο. Έχω καλή επικοινωνία, προσαρμόστηκα γρήγορα με τους νέους συμπαίκτες μου. Θέλω να είμαι πολύ καλύτερος στο επόμενο παιχνίδι για να περάσει η ομάδα μας στους ομίλους του Conference League».

Διαβάστε ακόμη...