Βήμα πρόκρισης από σήμερα!

Την κροατική Ριέκα υποδέχεται σήμερα ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τα play offs του Conference League ...
Βήμα πρόκρισης από σήμερα!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το open tv, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τον τραυματία Ολιβέιρα, τον ανέτοιμο Ίνγκασον, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν οι:

Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Εσίτι, Ντόουγκλας, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Κούτσιας, Σφιντέρσκι.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για την αναμέτρηση μεταξύ των άλλων σημείωσε: "Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να αναλύουμε πολύ καλά τον κάθε αντίπαλο. Ίσως είναι πρόβλημα για αυτούς οι αλλαγές. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι και να εκμεταλλευτούμε οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη Ριέκα. Παρόλα αυτά, αυτές οι αλλαγές είναι φυσιολογικές. Είναι μία ομάδα που παίζοντας κάθε τρεις ημέρες, έχει τη δυνατότητα να αλλάζει θέση τους ποδοσφαιριστές".

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης (ή Κρέσπο), Σοάρες, μπροστά τους οι Σβαμπ, Κούρτιτς, μεσοεπιθετικά οι Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέρσκι, σε ένα 4-2-3-1.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ήρθε στη Θεσσαλονίκη έχοντας απουσίες, καθώς ο Γκόραν Τόμιτς δεν υπολογίζει τους: Ντρμιτς, Μούριτς, Λάμπροβιτς, Σμόλτσις.

Ο προπονητής της Ριέκα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Πρσκαλό κάτω από τα δοκάρια, τους Γκάλοβιτς, Κρέσιτς, Εσκοβάλ στο κέντρο της άμυνας, τους Τσερίν και Πάβισιτς στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τον Τόμετσακ στη δεξιά πτέρυγα και τον Βούκσεβιτς στην αριστερή, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι πιθανότατα ο Ομπρεγκόν έχοντας ως "συμπαραστάτες" τους Αμπάς και Αμπέμ δεξιά και αριστερά του αντίστοιχα, σε ένα 3-4-3.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ζερόμ Μπρισάρντ με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μπέντζαμιν Παζέ και Κυρίλ Μουνιέ, τέταρτος θα είναι ο Φλοράν Μπατά.

 

Διαβάστε ακόμη...