Νίκη - πρόκριση για τον σοβαρό ΠΑΟΚ!

Για τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου γύρου του Conference League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 στην Τούμπα την Μποέμιαν και συνεχίζει στα play offs της διοργάνωσης ...
Νίκη - πρόκριση για τον σοβαρό ΠΑΟΚ!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε προειδοποιήσει από την παραμονή του αγώνα πως οι παίκτες του έχουν μεγάλη θέληση για την πρόκριση. Ο τεχνικός του Δικεφάλου δικαιώθηκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, καθώς η ομάδα του έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα κι έδειξε τις προθέσεις της από το πρώτο λεπτό.Μόλις στο 4′ μετά από κόρνερ του Α.Ζίβκοβιτς , η μπάλα κατέληξε στον Μπίσεσβαρ κι αυτός με μία εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Σβαμπ , ο οποίος με το κεφάλι έκανε το 1-0.Ο ΠΑΟΚ με την ψυχολογία στα ύψη μετά το γρήγορο γκολ πίεσε για να αυξήσει το προβάδισμά του, με τους Ιρλανδούς να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο.

Το 2-0 έκανε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο 28′. Ο μέσος του Δικεφάλου πήρε την ασίστ από τον Ομάρ Ελ Καντουρί κι από θέση τετ α τετ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να πάρει ο ΠΑΟΚ το προβάδισμα συνολικά στη σειρά.O Ελ Καντουρί ήταν ο πρωταγωνιστής στις δύο σημαντικότερες φάσεις μέχρι την ανάπαυλα. Ο Μαροκινός αρχικά σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ, αλλά ο επόπτης και ο διαιτητής δεν το μέτρησαν λανθασμένα καθώς στο replay φάνηκε πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Ο μέσος του Δικεφάλου έχασε μία σημαντική ευκαιρία λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου καθώς αστόχησε μετά από πάσα του Α.Ζίβκοβιτς .

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ έκανε καλή διαχείριση του αποτελέσματος, είχε κάποιες καλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε δύο στιγμές που βρήκαν ανοργάνωτη την άμυνα του Δικεφάλου.Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πέτυχε το στόχο της, έδειξε βελτιωμένη σε σχέση με την αναμέτρηση στο Δουβλίνο και πλέον περιμένει τη Ριέκα στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη για την πρώτη αναμέτρηση των Play Offs του UEFA Europa Conference League.

Οι συνθέσεις των ομάδων:ΠΑΟΚ ( Ραζβάν Λουτσέσκου ): Πασχαλάκης , Ροντρίγκο (85' Τέιλορ ), Βαρέλα , Μιχαηλίδης , Βιεϊρίνια , Κούρτιτς (73' Εσίτι ), Σβαμπ , Μπίσεσβαρ (85' Μουργκ ), Καντουρί , Α.Ζίβκοβιτς , Ολιβέιρα (73' Σφιντέρσκι )Μποέμιανς (Κιθ Λονγκ): Τάλμποτ, Λάιονς (86' Φίλι), Κόρνγουολ, Φίνερτι, Μπρέσλιν, Μπάκλεϊ, Κόουτ (62' Γουόρντ), Ντεβόι (85' Μαχόν), Μπαρτ, Τίρνεϊ (78' Λέβινγκστον), Κέλι.

....................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

96ο λεπτό: Κίτρινη στον Εσίτι

94ο λεπτό: Ευκαιρία για την Μποέμιαν με τον Γουόρντ να αστοχεί! Στο ίδιο λεπτό κίτρινη στον Κόρνγουολ

92ο λεπτό: Κίτρινη στον Μπάκλεϊ για φάουλ στον Ελ Καντουρί

6 λεπτά οι καθυστερήσεις

87ο λεπτό: Τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Σφιντέρσκι να μην μπορεί να νικήσει τον Τάλμποτ! Στο ίδιο λεπτό κίτρινη στον Μουργκ

85ο λεπτό: Μουργκ στη θέση του Μπίσεσβαρ και Τέιλορ στη θέση του Σοάρες

79ο λεπτό: Ο Τάλμποτ με τα πόδια το πλασέ του Ζίβκοβιτς

75o λεπτό: Κίτρινη στον Ελ Καντουρί

72ο λεπτό: Εσίτι στη θέση του Κούρτιτς και Σφιντέρσκι αντί του Ολιβέιρα

66ο λεπτό: Σουτ του Ολιβέιρα, μπλόκαρε ο Τάλμποτ

64ο λεπτό: Πολύ καλό σουτ του Βιεϊρίνα, εκατοστά άουτ η μπάλα!

61ο λεπτό: Κεφαλιά του Κέλι άουτ! Τον έχασε η άμυνα

60ό λεπτό: Μακρινό σουτ του Ζίβκοβιτς, άουτ

56ο λεπτό: Σε κόρνερ ο Πασχαλάκης το σουτ του Κόουτ

53ο λεπτό: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Μπίσεσβαρ πιεζόμενος να σουτάρει άουτ

Ξεκίνησε η επανάληψη χωρίς αλλαγή ο ΠΑΟΚ

Ημίχρονο στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά στο σκορ με 2-0

45' + 2': Κεφαλιά του Σβαμπ, μπλόκαρε ο Τάλμποτ

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

42ο λεπτό: Τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Ελ Καντουρί μετά από μπαλιά πάρε βάλε του Ζίβκοβιτς

35ο λεπτό: Σουτ του Ελ Καντουρί η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο έδαφος. Η μπάλα στο σουτ του Ελ Καντουρί ΠΕΡΑΣΕ τη γραμμή, κακώς δε μέτρησε το γκολ!

34ο λεπτό: Σουτ του Ζίβκοβιτς μπλόκαρε ο Τάλμποτ

28ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Μπίσεσβαρ μετά από μπαλιά του Ελ Καντουρί!

18ο λεπτό: Σουτ του Μπάκλεϊ, η μπάλα λίγα εκατοστά άουτ!

15ο λεπτό: Δύσκολα σε κόρνερ ο Πασχαλάκης το γύρισμα με το κεφάλι προς τα πίσω του Μιχαηλίδη

12ο λεπτό: Σέντρα του Βιεϊρίνια, δεν πρόλαβε ο Ολιβέιρα

7ο λεπτό: Κεφαλιά ο Μιχαηλίδης, μπλόκαρε ο Τάλμποτ

4ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Σέντρα ο Μπίσεσβαρ, κεφαλιά ο Σβαμπ και 1-0

2ο λεπτό: Σουτ του Βιεϊρίνια, άουτ η μπάλα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (85' Τέιλορ), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς (72' Εσίτι), Σβαμπ, Μπίσεσβαρ (85' Μουργκ), Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (72' Σφιντέρσκι). Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Σφιντέρσκι, Μουργκ, Τέιλορ, Κρέσπο, Περέιρα, Καγκάβα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Κούτσιας

Μποέμιαν: Τάλμποτ, Λάιονς (86' Φίλι), Κόρνγουολ, Φίνερτι, Μπρέσλιν, Μπάκλεϊ, Κόουτ (61' Γουόρντ), Ντεβόι (87' Μαλόν), Μπαρτ, Τίρνεϊ (78' Λέβινγκστον), Κέλι. Αναπληρωματικοί: Μινόγκ, ΜακΓκίνες, Φίλι, Μαλόν, Γουόρντ, Λέβινγκστον, Γουΐλσον, Μούλινς, Ντόραν, Γκρέχαν, Μαχόν

..........................

Το pregame της αναμέτρησης

18:00 Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των δύο ομάδων

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ

Και η σύνθεση της Μποέμιαν

18:55 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι τερματοφύλακες της φιλοξενούμενης, ακολούθησαν Πασχαλάκης - Ζίβκοβιτς και οι υπόλοιποι παίκτες των ομάδων. Ζεστό χειροκρότημα για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες μας!

Στιγμές από την προθέρμανση

Διαβάστε ακόμη...