Ροτέισον και ισοπαλία με τη Γρανάδα!

Για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στην Τούμπα με τη Γρανάδα ...
Ροτέισον και ισοπαλία με τη Γρανάδα!

O Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Πασχαλάκη, Λύρατζη, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Μουργκ, Κούτσια, Τζόλη, Τσόλακ.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες (Λύρατζη, Κούτσια), καθώς και κάποιους που τελευταία δεν ξεκινούν στη βασική ενδεκάδα, όπως οι Εσίτι, Τσόλακ, Μουργκ, κάνοντας το απαραίτητο ροτέισον ενόψει του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος.

Η ισπανική ομάδα ήταν αυτή που είχε 2-3 καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ευκαιρίες που προήλθαν και από λάθη των παικτών μας, χωρίς ωστόσο να φτάσει σε κάποιο γκολ.

Στο 13ο λεπτό, χρειάστηκε η επέμβαση του Πασχαλάκη στο τετ α τετ με τον Πουέρτας, ενώ στο 22ο λεπτό, το μεγάλο και πάλι λάθος του Ελ Καντουρί, το διόρθωσαν Πασχαλάκης - Ίνγκασον. Ο Μαροκινός πήγε να γυρίσει την μπάλα στον Πασχαλάκη, χωρίς να δει τον Μολίνα που καιροφυλαχτούσε!

Στο 28ο λεπτό, αμαρκάριστη κεφαλιά του Μολίνα, μπλόκαρε ο Πασχαλάκης και στο 44' μετά από καλοτραβηγμένο φάουλ του Μουργκ, ο Βαρέλα πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε δοκάρι και άουτ!

Με την έναρξη της επανάληψης πέρασαν στο ματς οι Ζίβκοβιτς, Τσιγγάρας, η Γρανάδα πίεσε αναγκάζοντας τους παίκτες μας σε εύκολα λάθη. Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι, προσπάθησε να βρει διαδρόμους προς την περιοχή του Ααρόν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Η Γρανάδα πίεσε στα τελευταία λεπτά καθώς ήθελε τη νίκη για την πρωτιά στην άμυνα, όμως η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 94', όταν ο ΠΑΟΚ βγήκε στην κόντρα, Κρέπο - Σφιντέρσκι μπερδεύτηκαν, ο τελευταίος τελικά σούταρε αλλά ο Ααρόν απέκρουσε.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης (63' Ουαγκέ), Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι (63' Ντόουγκλας), Μουργκ, Κούτσιας (46' Τσγγάρας), Τζόλης (46' Ζίβκοβιτς), Τσόλακ (81' Σφιντέρσκι). 

Γρανάδα: Ααρόν, Φολκιέ, Νεουέν, Βίγια (76' Γκοναλόν), Γερμάν, Ετεκί, Μολίνα, Κένεντι (67' Σουάρες), Σόρο (76' Ματσίζ), Πουέρτας, Πέπε (67' Νέβας).

..................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

94ο λεπτό: Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στην κόντρα! Ο Σφιντέρσκι από κοντά είδε τον Ααρόν να αποκρούει

92ο λεπτό: Κεφαλιά του Σουάρες άουτ

89ο λεπτό: Κίτρινη στον Κρέσπο και από μία σε Ντόουγκλας, Ματσίζ

86ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Πέρεζ

85ο λεπτό: Σολντάδο στη θέση του Ετεκί

83ο λεπτό: Ο Ζίβκοβιτς βρήκε τον Σφιντέρσκι, το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ

81ο λεπτό: Σφιντέρσκι στη θέση του Τσόλακ

76ο λεπτό: Διπλή αλλαγή για τους Ισπανούς: Μπήκαν οι Γκοναλόν, Ματσίζ ,και βγήκαν οι Μίγια, Σόρο

73ο λεπτό: Κίτρινη στον Τσόλακ για θέατρο

67ο λεπτό: Αλλαγές για τη Γρανάδα, μπήκαν Κένεντι, Σάντσεθ, μπήκαν οι Σουάρες, Νέβας

63ο λεπτό: Ντόουγκλας στη θέση του Εσίτι και Ουαγκέ στη θέση του Λύρατζη

53ο λεπτό: Πλασέ του Μουργκ, σε κόρνερ ο Ααρόν

Ξεκίνησε η επανάληψη, διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Βγήκαν Τζόλης, Κούτσιας και μπήκαν Ζίβκοβιτς, Τσιγγάρας

Ημίχρονο

44ο λεπτό: Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Μετά από καλοτραβηγμένο φάουλ του Μουργκ, ο Βαρέλα πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε δοκάρι και άουτ!

33ο λεπτό: Κίτρινη στον Εσίτι

28ο λεπτό: Αμαρκάριστη κεφαλιά του Μολίνα, μπλόκαρε ο Πασχαλάκης

26ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Πέπε, άουτ

22ο λεπτό: Μεγάλο και πάλι λάθος του Ελ Καντουρί, το διόρθωσαν Πασχαλάκης - Ίνγκασον. Ο Μαροκινός πήγε να γυρίσει την μπάλα στον Πασχαλάκη, χωρίς να δει τον Μολίνα

13ο λεπτό: Εξαιρετική επέμβαση ο Πασχαλάκης στο τετ α τετ με τον Πουέρτας

19:56 Το παινχίδι ξεκίνησε

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης (63' Ουαγκέ), Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι (63' Ντόουγκλας), Μουργκ, Κούτσιας (46' Τσγγάρας), Τζόλης (46' Ζίβκοβιτς), Τσόλακ (81' Σφιντέρσκι). Αναπήρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Νινούα, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Βρακάς, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι

Γρανάδα: Ααρόν, Φολκιέ, Νεουέν, Μίγια (76' Γκοναλόν), Γερμάν, Ετεκί, Μολίνα, Κένεντι (67' Σουάρες), Σόρο (76' Ματσίζ), Πουέρτας, Πέπε (67' Νέβας). Αναπληρωματικοί: Ρουί Σίλβα, Αρνάου, Γκοναλόν, Σουάρες, Σολδάδο, Ματσίς, Νέβας, Ερέρα, Ντομίνγκος, Αράντα, Ίσμα

......................................

Το pregame της αναμέτρησης

18:20 Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των ομάδων και οι παίκτες έκαναν ήδη την καθιερωμένη αναγνωριστική του βόλτα

To σημερινό θα είναι το 200ό ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ενώ πριν την έναρξή του θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πάολο Ρόσσι ...

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ 

 ... και της Γρανάδα

19:20 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, δέκα λεπτά αργότερα βγήκαν οι φιλοξενούμενοι 

Γράφει ιστορία σήμερα ο Γιώργος Κούτσιας ...

Διαβάστε ακόμη...