"Τρομοκράτης" ΠΑΟΚ, ισοπέδωσε την PSV!

Για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, o ΠΑΟΚ διέλυσε στην Τούμπα την ολλανδική Αϊντχόφεν ...
"Τρομοκράτης" ΠΑΟΚ, ισοπέδωσε την PSV!

O Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλη, στα χαφ τους Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί και μπροστά τους Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Τσόλακ, σε ένα 4-3-3.

Ο Δικέφαλος μπήκε συντηρητικά στο ματς, έμοιαζε να τον ενδιαφέρει περισσότερο να κρατήσει τους Ολλανδούς μακριά από την εστία μας, αλλά στο 20ό λεπτό, έγινε το 0-1 για την Αϊντχόφεν με πέναλτι του Ζάχαβι, το οποίο έκανε ο Σβαμπ, σε μια φάση που δεν έδειχνε επικίνδυνη.

Ο ΠΑΟΚ σταδιακά ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο, χωρίς όμως να απειλεί, ενώ στο 41ο λεπτό, ο Ζίβκοβιτς σωτήρια σταμάτησε το σουτ του Ζάχαβι, μετά από λάθος του Καντουρί. Στο πρώτο μισό του αγώνα η απόδοση 2-3 παικτών μας ήταν κάτω του αναμενόμενου, καθώς έδειχναν να είναι εκτός τόπου και χρόνου!

Με την έναρξη της επανάληψης μπήκαν Τζόλης και Σφιντέρσκι στις θέσεις των Μπίσεσβαρ και Τσόλακ, οι οποίοι στο πρώτο 45λεπτο δεν έδειξαν κάτι. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα επακολουθούσε στην επανάληψη!!! Ούτε ο πιο ευφάνταστος νους! Η ομάδα με τις αλλαγές απέκτησε φρεσκάδα και στο 47ο λεπτό ο Σβαμπ από κοντά μετά από σουτ του Ζίβκοβιτς, πέτυχε το 1-1.

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή! Στο 56ο λεπτό ο Ζίβκοβιτς με ιδανικό τελείωμα έκανε το 2-1 και πριν προλάβουν οι Ολλανδοί να καταλάβουν τι είχε γίνει, τρία λεπτά αργότερα ο Τζόλης έγραψε 3-1!!!

Ο καταιγισμός των γκολ συνεχίστηκε και στο 66' ο Ζίβκοβιτς με άψογο τελείωμα έγραψε το 4-1, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Πολωνού διαιτητή. Συμπερασματικά ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ! Άψογος στην άμυνα ενώ πετούσε φωτιές στην επίθεση και έφτασε δίκαια στον θρίαμβο!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης (71' Λύρατζης), Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί (80' Τσιγγάρας), Α. Ζίβκοβιτς (84' Μουργκ), Μπίσεσβαρ (46' Τζόλης), Τσόλακ (46' Σφιντερσκι).

Αϊντχόφεν: Μβογκό, Τέζε, Μποσκαρλί, Σαγνκαρέ (83' Λεντέσμα), Μαξ, Τόμας (58' Μαντουέκε), Ροζάριο (46' Φάιν), Γκέτσε (83' Σαϊμπάρι), Μάλεν, Ιχατάρενι (58' Τζούνιορ), Ζάχαβι.

.................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

5 λεπτά οι καθυστερήσεις

84ο λεπτό: Μουργκ στη θέση του Ζίβκοβιτς

83ο λεπτό: Λεντέσμα και Σαϊμπαρί μπήκαν, Σανγκαρέ και Γκέτσε βγήκαν

80ό λεπτό: Τσιγγάρας στη θέση του Ελ Καντουρί

73ο λεπτό: Δύσκολη κοντινή προβολή του Τζόλη, άουτ

71ο λεπτό: Λύρατζης στη θέση του Γιαννούλη

66ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ζίβκοβιτς και 4-1

59ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Τζόλης και 3-1

58ο λεπτό: Βγήκαν Τόμας, Ιχατάρενοι και μπήκαν οι Μαντουέκε, Τζούνιορ

56ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ζίβκοβιτς !!!

55ο λεπτό: Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Μβογκόαπέκρουσε το σουτ του Καντουρί και στη συνέχεια το σουτ του Τζόλη κόντραρε σε αμυντικό

47ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Σβαμπ από κοντά μετά από σουτ του Ζίβκοβιτς

46ο λεπτό: Τζόλης και Σφιντέρσκι στις θέσεις των Μπίσεσβαρ και Τσόλακ. Στο ίδιο λεπτό, Φάιν στη θέση του Ροζάριο

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

44ο λεπτό: Καλή επίθεση ο ΠΑΟΚ, η τελική του Ζϊβκοβιτς στον Μπίσεσβαρ πήγε λίγο πιο μπροστά

41ο λεπτό: Ο Ζϊβκοβιτς σωτήρια σταματάει το σουτ του Ζάχαβι, μετά από λάθος του Καντουρί

32ο λεπτό: Ελάχιστες οι καλές φάσεις στην αναμέτρηση, παιχνίδι κέντρου κυρίως

20ό λεπτό: 0-1 η Αϊντχόφεν με πέναλτι του Ζάχαβι, το έκανε ο Σβαμπ

18ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Ντόουγκλας

9ο λεπτό: Κεφαλιά του Μάλεν άουτ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης (71' Λύρατζης), Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί (80' Τσιγγάρας), Α. Ζίβκοβιτς (84' Μουργκ), Μπίσεσβαρ (46' Τζόλης), Τσόλακ (46' Σφιντερσκι). Αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Σφιντέρσκι, Μουργκ, Τζόλης, Ουαγκέ, Λύρατζης, Εσίτι, Νινούα, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Κούτσιας

Αϊντχόφεν: Μβογκό, Τέζε, Μποσκαρλί, Σαγνκαρέ (83' Λεντέσμα), Μαξ, Τόμας (58' Μαντουέκε), Ροζάριο (46' Φάιν), Γκέτσε (83' Σαϊμπάρι), Μάλεν, Ιχατάρενι (58' Τζούνιορ), Ζάχαβι. Αναπληρωματικοί: Ούνερσταλ, Φάιν, Τζούνιορ, Μαντουέκε, Λεντέσμα, Λουίς Φελίπε, Κιόλο, Σαϊμπάρι

.............................

Το pregame της αναμέτρησης

4-3-3 για τον ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του

19:10 Ζίβκοβιτς κκαι Πασχαλάκης ξεκίνησαν ζέσταμα, ακολούθησαν οι τερματοφύλακες της ολλανδικής ομάδας

19:20 Σε εξέλιξη η προθέρμανση των ομάδων

 

Διαβάστε ακόμη...