Η πρόκριση περνάει από την Τούμπα

Για τα play offs του Champions League, o ΠΑΟΚ ηττήθηκε στη Ρωσία από την Κράσνονταρ  με 2-1...
Η πρόκριση περνάει από την Τούμπα

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δύο ομάδες έδωσαν μία οριακή και σκληρή μάχη για περισσότερα από 90 λεπτά. Κράσνονταρ και ΠΑΟΚ πάλεψαν μέχρι εσχάτως, με τους Ρώσους να φεύγουν χαμογελαστοί από το γήπεδο, αλλά να έχουν ισχνό προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού.Ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα , με τριάδα στην επίθεση αποτελούμενη από τους Α.Ζίβκοβιτς , Πέλκα και Τζόλη , μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 7′ έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Πέλκας εκτέλεσε πέναλτι μετά από χέρι του Κάιο σε σουτ του Σβαμπ , αλλά ο Σαφόνοφ δεν ξεγελάστηκε από την εκτέλεση του αρχηγού του Δικεφάλου και έσωσε την ομάδα του.

Η Κράσνονταρ ανέβασε ρυθμούς και είχε κάποιες καλές στιγμές, με τον ΠΑΟΚ να δίνει χώρο και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα. Στο 32′ το πλάνο απέδωσε καρπούς.Ο Α.Ζίβκοβιτς έκανε μία εξαιρετική προσπάθεια από τα αριστερά, έδωσε στον Πέλκα κι αυτός με ένα απίθανο τελείωμα, πήρε το αίμα του πίσω από τον Σαφόνοφ και άνοιξε το σκορ.

Η χαρά κράτησε μόλις επτά λεπτά για τους παίκτες του Δικεφάλου. Ο Γιαννούλης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Καμπελά και ο Κλάεσον νίκησε τον Ζίβκοβιτς από την άσπρη βούλα για το 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες αν προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Η μοίρα του αγώνα καθορίστηκε σε ένα δίλεπτο. Στο 68′ ο Γιαννούλης γύρισε στον Ελ Καντουρί , ο Μαροκινός έκανε το τελείωμα αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Σαφόνοφ. Στο 70′ η Κράσνονταρ με τον Καμπελά κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ και να πάρει τελικά τη νίκη καθώς τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Οι δύο ομάδες πλέον ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη (30.09, 22:00) στο γήπεδο της Τούμπας, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει μία θέση στους ομίλους του UEFA Champions League.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κράσνονταρ (Μουσάεβ): Σαφόνοφ, Σ. Πετρόβ, Κάιο, Σορόκιν, Ραμίρεζ, Καμπελά (81' Ούτκιν), Όλσον, Βιλένα, Βάντερσον (86' Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ, Κλάεσον.

ΠΑΟΚ ( Φερέιρα ): Ζίβκοβιτς , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Βαρέλα , Ίνγκασον , Α.Ζίβκοβιτς , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Γιαννούλης , Πέλκας (79' Μπίσεσβαρ ), Τζόλης (84' Σφιντέρσκι ).

.....................................................

Τέλος, ολα θα κριθούν στη ρεβάνς της Τούμπας

2 λεπτά οι καθυστερήσεις

84ο λεπτό: Σφιντέρσκι στη θέση του Τζόλη

82ο λεπτό: Κεφαλιά του Μιχαηλίδη άουτ

78ο λεπτό: o Mπίσεσβαρ στη θέση του Πέλκα

77o λεπτό: Ετοιμάζεται ο Μπίσεσβαρ

71ο λεπτό: 2-1 για τους Ρώσους μετά από ολιγωρία στην άμυνα, με Καμπελά.

68ο λεπτό: Τεράστια ευκαιρία δοκάρι με  Ελ Καντουρί από γύρισμα του Γιαννούλη

65ο λεπτό: Εκπληκτική επέμβαση του Ζίβκοβιτς σε σουτ του Βάντερσον

55ο λεπτό: Δύο κόρνερ στη σειρά για τον ΠΑΟΚ χωρίς κάτι αξιοσημείωτο

50ο λεπτό: Συρτό σουτ του Ζίβκοβιτς άουτ

Χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚ 

23:03: Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος

Τέλος ημιχρόνου

1-1 σκόρερ ο Κλάεσον

38ο λεπτό: Πέναλτι για την Κράσνονταρ

4-5 οι τελικές προσπάθειες  στο ματς υπέρ του ΠΑΟΚ

32ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 0-1 με Πέλκα μετά απο εξαιρετική ασίστ του Ζίβκοβιτς

29ο λεπτό: Σουτ του Καμπελλά διώχνει σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς

26o λεπτό: Αξιόλογο σουτ του Ελ Καντουρί καταλήγει άουτ

22o λεπτό: Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ περνά ανεκμετάλλευτο

14ο λεπτό: Ο Πετρόφ μόνος του απέναντι στον Ζίφκοβιτς έστειλε τη μπάλα άουτ.

6ο λεπτό: Χαμένο το πέναλτι με εκτελεστή τον Δημήτρη Πέλκα

5ο λεπτό: Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ για χέρι στην περιοχή μετά από σουτ του Σβάμπ!

Με τις λευκές εμφανίσεις ο Δικέφαλος

22:00 To ματς ξεκίνησε

Οι συνθέσεις:

Κράσνονταρ: Σαφόνοβ, Πετρόφ, Κάιο, Σορόκιν, Ραμίρες, Καμπελά, Όλσον, Βιλένα, Βάντερσον, Κλάεσον, Μπεργκ. Αναπληρωματικοί: Γκορόντοφ, Γκαζίνσκι, Σμόλνικοφ, Ούτκιν, Καμπόλοφ, Σπέρτσιαν, Σουλεϊμάνοφ

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Γιαννούλης, Πέλκας, Τζόλης, Α. Ζίβκοβιτς. Aναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Μιχάι, Σφιντέρσκι, Περέιρα, Μπίσεσβαρ, Εσίτι, Νινούα.

.............................

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Γιαννούλης, Πέλκας, Τζόλης, Α. Ζίβκοβιτς.

20:34:  H καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του Krasnodar Stadium

Το pregame της αναμέτρησης 

Διαβάστε ακόμη...