Όλοι μαζί για την πρόκριση

Ένας ακόμα ευρωπαϊκός τελικός στη γεμάτη Τούμπα για τον Δικέφαλο, που θέλει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa League.
Όλοι μαζί για την πρόκριση

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, όλοι εσείς που κάνατε ένα ακόμα Sold Out, είστε το μεγαλύτερο κίνητρο και το βασικό στήριγμα των παικτών με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

H ομάδα σας θέλει δίπλα της, με τη φωνή σας και το πάθος, αλλά και με τη συμβολή ώστε να διεξαχθεί ομαλά το παιχνίδι.

Σας παρακαλούμε να μην προβείτε σε ρίψη αντικειμένων, στο άναμμα πυρσών και βεγγαλικών, στην επίδειξη πανό με υβριστικά ή ρατσιστικά συνθήματα, όπως και με πολιτικά μηνύματα.

Τα διαζώματα και οι σκάλες σε κάθε θύρα πρέπει να μείνουν κενά.Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00 για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Για την αναμέτρηση δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Τα εκδοτήρια της Τούμπας είναι ανοιχτά από τις 09:00 προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινό του ΠΑΟΚ, για την εκτύπωση απλών εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί μέσω internet.

Το πάρκινγκ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου είναι δεσμευμένο για τις ανάγκες της UEFA και της τηλεοπτικής μετάδοσης και για το λόγο αυτό θα λειτουργήσουν τα σχολεία απέναντι από το γήπεδο για τους κατόχους κάρτας πάρκινγκ.

Σας ευχαριστούμε που συμβάλλετε στην ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Διαβάστε ακόμη...