Η πανέξυπνη εκτέλεση του Κούρτιτς

Το απευθείας φάουλ του Κούρτιτς κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αναδείχθηκε ως Best Goal Μαρτίου από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App.
Η πανέξυπνη εκτέλεση του Κούρτιτς

Ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος σε ένα ακόμα παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ ακόμα κι αν χρειάστηκε να αγωνιστεί στη μεγαλύτερη διάρκειά του με αριθμητικό μειονέκτημα. Ο Λιβάι Γκαρσία έβαλε μπροστά στο σκορ την Ένωση, αλλά ο Γιάσμιν Κούρτιτς δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Ο Σλοβένος έστησε τη μπάλα στο 36′ σε ένα σημείο που δύσκολα κάποιος θα σκεφτόταν να εκτελέσει απευθείας. O Sniper όμως δεν είναι ένας απλός εκτελεστής. Είναι ένας σπεσιαλίστας και το απέδειξε με εμφατικό τρόπο.

Πέρασε τη μπάλα μέσα από το τείχος των παικτών της ΑΕΚ και την έστειλε να σκάσει μπροστά στον Τσιντώτα ο οποίος δεν κατάφερε να αντιδράσει και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Στην ψηφοφορία για το Regency Casino Best Goal Μαρτίου ο Κούρτιτς κατέκτησε την κορυφή με ποσοστό 53,04%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το winner του Ντόουγκλας Αουγκούστο στη Γάνδη και στην τρίτη την προσωπική ενέργεια και το άψογο τελείωμα του Ζαμπά στη Λαμία.

Διαβάστε ακόμη...