Δείπνο και ευχές για τη νέα χρονιά (pics-video)

Ήταν μία πολύ έντονη χρονιά. Με καλές και κακές στιγμές.
Δείπνο και ευχές για τη νέα χρονιά (pics-video)

Με πολλές δυσκολίες, ιδιαίτερα το τελευταίο και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο, ακόμη κι έτσι, αποχαιρετήσαμε με χαμόγελο και διάθεση το 2021. Και ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε το νέο χρόνο με αισιοδοξία και πρωτίστως με υγεία!

Το πρωτοχρονιάτικο δείπνο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε στο πνεύμα της εποχής, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου NIKOPOLIS, το οποίο και ευχαριστούμε για την φιλοξενία!

Για όλους μας ήταν ιδιαίτερο αυτό το δείπνο. Για κάποιους ίσως λίγο περισσότερο. Όπως για τον David Dileo, που έχει την ευκαιρία να περάσει αυτές τις ημέρες με την οικογένειά του που τον επισκέπτεται από τις ΗΠΑ, αλλά και για τον Derek Ogbeide για τον οποίο η Ελλάδα είναι η έβδομη χώρα στην οποία θα αλλάξει χρόνο!

Φυσικά και για τον Malcolm Griffin, που μετράει αντίστροφα, όχι μόνο για την αλλαγή του χρόνου, αλλά και για την έλευση του γιου του, ο οποίος θα γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη. Ο Malcolm θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και για αυτό, κάτι είχε να τον συμβουλέψει ο Jermaine Love που έχει την πολυπληθέστερη οικογένεια μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ mateco.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος, στη σύντομη ομιλία του προς όλη την ομάδα, είπε... «Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε σε αυτή την όμορφη βραδιά. Περάσαμε πολλά τους τελευταίους μήνες και αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες αυτή την χρονιά. Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι πολύ καλύτερη. Εύχομαι σε όλους σας να είστε υγιείς, εσείς και οι οικογένειές σας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Δείτε παρακάτω και το βίντεο από την εκδήλωση, αλλά και τις ευχές μας για τη νέα χρονια

 

Διαβάστε ακόμη...