Τα ρεφλέξ του Πασχαλάκη

Η επέμβαση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Ριέκα στο γήπεδο της Τούμπας, είναι σύμφωνα με τη δική σας άποψη, το Play of the Month Αυγούστου.
Τα ρεφλέξ του Πασχαλάκη

O Goldkeeper στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Κροάτες έκανε μία επίδειξη των ικανοτήτων του. Στο πρώτο μέρος ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή κόντραρε στο πόδι του Βιεϊρίνια , άλλαξε πορεία και πήρε κατεύθυνση προς την εστία. Ο Πασχαλάκης όμως ήταν εκεί. Έκανε μία απίθανη εκτίναξη κι έδιωξε τη μπάλα.

Στην ψηφοφορία για το nak Play of the Month Αυγούστου ο διεθνής τερματοφύλακας συγκέντρωσε το 46,6% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Στέφαν Σβαμπ κι η εξαιρετική του ασίστ στο παιχνίδι κόντρα στη Ριέκα στην Κροατία στον Ομάρ Ελ Καντουρί , για το γκολ που άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Ελ Καντουρί κι η ασίστ του στον Μπίσεσβαρ στο παιχνίδι κόντρα στη Μποέμιανς στην Τούμπα.Εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου και δείτε ξανά την απίθανη επέμβαση του Πασχαλάκη .

Διαβάστε ακόμη...