BOX MVP της σεζόν 2020-21 ο Χρήστος Τζόλης

Tο ποδόσφαιρο ζει από τις ατελείωτες ανθρώπινες ιστορίες που σχηματίζουν το μωσαϊκό του αθλήματος που τόσο αγαπάμε. Μια από αυτές είναι και του Χρήστου Τζόλη. Του νικητή του βραβείου «Πλάτων Φορόπουλος» για τον MVP της σεζόν 2020-21.
BOX MVP της σεζόν 2020-21 ο Χρήστος Τζόλης

Το σενάριο μπορεί να μοιάζει βγαλμένο κλισέ, αλλά είναι αληθινό. Το παιδί από την Ακαδημία που κάνει μεγάλα όνειρα, αναγκάζεται να τα αφήσει στην άκρη για να ακολουθήσει την οικογένειά του στη μάχη της οικονομικής επιβίωσης, αλλά επιστρέφει και ξαφνικά βλέπει τη ζωή να παίρνει ένα δρόμο που ενδεχομένως ούτε ο ίδιος μπορούσε να φανταστεί.

Στα Play Offs της σεζόν 2019-20, ο Χρήστος Τζόλης ήταν απλά ένα ακόμα όνομα στη λίστα των ταλαντούχων παιδιών της Ακαδημίας. Μέχρι που βρήκε δίοδο για την πρώτη ομάδα. Και τότε άρχισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να σκοράρει. Με όπλο την ποιότητά του. Το ένστικτό του.

Και πάλι κανείς, ούτε ο ίδιος, δεν μπορούσε να προβλέψει τη συνέχεια. Προφανώς ούτε η Μπεσίκτας την οποία... σκότωσε με δύο γκολ και μια ασίστ στο πρώτο του ευρωπαϊκό ματς. Ακολούθησαν αλλά 14 γκολ κι άλλες εννιά ασίστ. Πρώτος σκόρερ και κορυφαίος δημιουργός. Το just a boy έγινε Golden Boy. Μια όμορφη ιστορία επιτυχίας που ακόμα βρίσκεται στον πρόλογο.

Στην ψηφοφορία για τον BOX MVP της σεζόν 2020-21, ο Τζόλης είχε να αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό Αντρίγια Ζίβκοβιτς , τον οποίο άφησε στη δεύτερη θέση μετά από μία σκληρή... μάχη και κατέκτησε το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος» συγκεντρώνοντας το 45,21% των ψήφων του κοινού.

Ο Zile αρκέστηκε στη δεύτερη θέση. Ο Σέρβος εξτρέμ στην πρώτη του σεζόν στον Δικέφαλο δικαιολόγησε απόλυτα τον ενθουσιασμό που σκόρπισε η μεταγραφή του και έκανε μία εξαιρετική χρόνια με 14 γκολ και οκτώ ασίστ σε 48 αγώνες.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Ίνγκι Ίνγκασον . Ο The Iceman πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΠΑΟΚ της σεζόν 2020-21 κι ήταν ο κορυφαίος αμυντικός της ομάδας, όντας μάλιστα κομβικός κι επιθετικά με κρίσιμα γκολ. Είχε την ατυχία να τραυματιστεί στο τέλος της σεζόν, πλέον είναι σε φάση αποθεραπείας μετά από επέμβαση και όλοι περιμένουν να επιστρέψει δυνατός και να συνεχίσει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του...

Διαβάστε ακόμη...