Γερμανός σφυρίζει με Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης
Η ΚΕΔ όρισε τον Γερμανό Αϊτέκιν Ντενίζ να σφυρίξει στον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στις 04/05 και ώρα 20:00 για την 5η αγωνιστική των Play-Off της Stoiximan Super League.
SHARE:

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Έντουαρντ Μπαϊτίνγκερ και Μάρτιν Τόμσεν, 4ος ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, στο VAR ο Πάτρικ Χανσλμπάουερ, στο AVAR ο Σπύρος Ζαμπαλάς και παρατηρητής διαιτησίας ο Στεφάν Λανουά.
Θυμίζουμε πως στην φάση των Play-off για πρώτη φορά ορίζονται και διαιτητές OAVAR, με την χρήση των νέων τεχνολογιών ημιαυτόματου οφσάιντ και του Goal Line Technology, με τον Στέφανος Κουμπαράκης να είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ για το ντέρμπι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Θα βρίσκεται σε βαν εκτός γηπέδου και θα χειρίζεται το κομμάτι του ημι-αυτόματου οφσάιντ.
Δείτε αναλυτικά όλους τους ορισμούς με ένα κλικ ΕΔΩ.
TAGS: