Back to back BOX MVP o Τζόλης

Το 2020 για τους περισσότερους ήταν μία χρονιά που θέλουν να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Για τον Χρήστο Τζόλη, όμως, ήταν μία χρονιά που θα θυμάται για πάντα με χαμόγελο στο πρόσωπο του.
Back to back BOX MVP o Τζόλης

Tο 2020 ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Golden Boy, ο οποίος αναδείχθηκε BOX MVP Δεκεμβρίου από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App.

Σε ελάχιστο χρόνο απέκτησε ρόλο στην ομάδα και συχνά αυτός ήταν πρωταγωνιστικός. Γεγονός παράδοξο για την ηλικία του βάσει των δεδομένων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τον Δεκέμβριο ο Χρήστος Τζόλης ήταν και πάλι εξαιρετικός. Δύο γκολ, ένα κερδισμένο πέναλτι και μόνιμη πηγή κινδύνου για όλες τις άμυνες που βρήκε απέναντί του. Ο Golden Boy έτρεξε, πάλεψε και βοήθησε την ομάδα του.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App για τον BOX MVP του μήνα ο Τζόλης συγκέντρωσε το 58% των ψήφων και πήρε έναν ακόμα ατομικό τίτλο, τον δεύτερο συνεχόμενο του πολυτιμότερου του μήνα μετά την επιτυχία του Νοεμβρίου.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ίνγκι Ίνγκασον που ήταν κομβικός αμυντικά, ενώ είχε καταλυτική παρουσία και στην επίθεση, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς , ο οποίος μπορεί να μην είχε τα νούμερα προηγούμενων μηνών, αλλά ήταν εξαιρετικός και ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του.

Διαβάστε ακόμη...