Τα είδαν όλα κόκκινα ΚΑΙ πάλι στην Τρίπολη!

Πράματα και θαύματα έγιναν για μια ακόμη φορά σε αγώνα του γάβρου. Αυτή τη φορά σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης, την επόμενη άραγε σε βάρος ποιανού;
Τα είδαν όλα κόκκινα ΚΑΙ πάλι στην Τρίπολη!

Το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα του πειραιά, ήταν ένα οφθαλμοφανέστατο επιθετικό φάουλ στο 35ο λεπτό του Σεμέδο στον αντίπαλο αμυντικό, το οποίο δεν το είδε ο Γκορτσίλας ούτε και ο ... Κουμπαράκης στο VAR, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στον γάβρο για να φτάσει στη νίκη! 

Εννοείται πως δεν είδαν ούτε το φάουλ που κάνει ο Ελ Αραμπί στον Τασουλή, πριν ο η μπάλα φτάσει στο κεφάλι του Σεμέδο, όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα που ακολουθεί!

Και στο 3ο γκολ του Ολυμπιακού φυσικά δεν υπάρχει κανένα φάουλ στον Ελ Αραμπί, για να ακολουθήσει η εκτέλεση από τον Φορτούνη για το 0-3, μη γίνει εξάλλου και καμιά στραβή και γίνει απειλητικός ο Αστέρας.  

Για ποιο πρωτάθλημα μιλάμε και για ποια διαιτησία! Αυτοί ούτε με το VAR είναι ικανοί να ξεχωρίσουν τη μύγα από το γεράκι! Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο που εμείς οι κοινοί θνητοί αγνοούμε!

Και για να μην παρεξηγηθούμε, αναφερόμαστε στον φόβο που έχει -πιθανότατα- κυριεύσει τους διαιτητές από τον "πόλεμο" που μέσω των media, μαίνεται σε καθημερινή βάση!    

Διαβάστε ακόμη...