Το 2019 ανήκει στο PAOK TV

Στην πλέον επιτυχημένη χρονιά του ο ΠΑΟΚ, εκτός από το νταμπλ και το αήττητο ρεκόρ, φρόντισε ν' αφήσει το στίγμα του κι εκτός γηπέδου.
Το 2019 ανήκει στο PAOK TV

Με τη συνεχή του ανάπτυξη και την αδιαμφισβήτητη τάση του να οδηγεί τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το 2019 ανήκει στον ΠΑΟΚ και φυσικά στο PAOK TV.

Ο Δικέφαλος έκανε το μεγάλο βήμα κι ενεργοποίησε την δική του ψηφιακή πλατφόρμα ως τηλεοπτικό πάροχο για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του. Επένδυσε στο δικό του προϊόν, ανέπτυξε το περιεχόμενό του και συνέχισε να υπηρετεί μια αυθεντικά εξωστρεφή πολιτική που δεν συναντά κανείς στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε 100% δικές του παραγωγές. Δημιούργησε ταινία, έστησε μια φαντασμαγορική κι όμως άκρως συναισθηματική γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κινηματογράφησε τους παίκτες του ακόμα και σε δύσκολες στιγμές σοβαρών τραυματισμών για τη χάρη mini documentary movies, μετέδωσε όλα τα φιλικά προετοιμασίας και τα ματς για τη Super League.

Η επένδυση στην εικόνα έφερε ακόμα μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης παρότι το περιεχόμενο... διασπάτε σε περισσότερα από δύο κανάλια. Στην πλατφόρμα του PAOK TV, στο κανάλι μας στο YouTube και στις σελίδες μας στα Social Media.Μέσα στο 2019 ο ΠΑΟΚ μόνο στο YouTube κέρδισε 37.000 νέους συνδρομητές σκαρφαλώνοντας στην κορυφή του ελληνικού αθλητικού YouTube, συμπλήρωσε 592.520 ώρες θέασης από τους συνδρομητές του και έφτασε τα 9.000.000 views!Ας δούμε τα δέκα κορυφαία βίντεο ανά μέσο προβολής...

Δείτε εδώ το άρθρο και τα videos.

Διαβάστε ακόμη...