Φιλική νίκη επί της Άντερλεχτ με 1-3

Σε ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας ο Δικέφαλος κέρδισε επί βελγικού εδάφους την Άντερλεχτ με 1-3...
Φιλική νίκη επί της Άντερλεχτ με 1-3

Οι συνθήκες καύσωνα που συνάντησε ο ΠΑΟΚ στο Βέλγιο του έβαλαν δύσκολα, όπως δύσκολα του έβαλε και η Άντερλεχτ, η οποία είναι σαφώς πιο έτοιμη, καθώς το Σάββατο (27.07) ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα έβγαλε στο χορτάρι πολλά θετικά στοιχεία, με τον Πορτογάλο τεχνικό να εμφανίζεται ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα και δεν απειλήθηκε ποτέ στην κανονική ροή, όντας σοβαρός στα μετόπισθεν. Στο επιθετικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου εκμεταλλεύτηκαν σε πολλές περιπτώσεις το transition και χτύπησαν τον αντίπαλο στο ανοιχτό γήπεδο.

Ο Δημήτρης Πέλκας με όμορφο τελείωμα μετά από πάσα του Μίσιτς άνοιξε το σκορ στο 31΄, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι με κεφαλιά μετά από κόρνερ στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος μπήκε μουδιασμένα, οι Βέλγοι ανέβασαν τις γραμμές τους για να πιέσουν αλλά το πλήρωσαν, όταν στο 56′, ο Ζαμπά με μαγική ενέργεια σέρβιρε σε κενή εστία στον Άκπομ .

Η ομάδα του Κομπανί μείωσε στο 81′ με ένα τυχερό γκολ μετά από κόρνερ, αλλά ο ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα με τον Γαϊτανίδη, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από προσπάθεια του Στοχ και έγραψε το τελικό 1-3 στο 83′.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Πασχαλάκης , Μάτος (76′ Ροντρίγκο ), Βαρέλα , Κρέσπο (76′ Ίνγκασον ), Γιαννούλης , Μίσιτς , Ελ Καντουρί (76′ Κάτσε ), Μπίσεσβαρ (70′ Στοχ ), Ζαμπά (70′ Λημνιός ), Πέλκας (70′ Γαϊτανίδης), Άκπομ (70′ Σφιντέρσκι )

.....................................

To pregame του παιχνιδιού ...

Oι συνθέσεις:

Άντερλεχτ: Ρουφ, Σαρντελά, Σανέ, Μίλιτς, Καγιεμπέ, Κανά, Σάιεφ, Βερσάερεν, Κολάσιν, Νασρί, Σαλεμάκερς.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Καντουρί, Μίσιτς, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ακπόμ. Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Ίνγκασον, Χατζηισαΐας, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Κάτσε, Τσιγγάρας, Ενρίκε, Στοχ, Λημνιός, Γαϊτανίδης, Σφιντέρσκι, Λάμπρου

Πολλή ζέστη στο γήπεδο, στους 35 βαθμούς ο υδράργυρας

Διαβάστε ακόμη...