Οι κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών

Η σεζόν 2018-19 ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια του Ιουνίου των Εθνικών Ομάδων και οι διεθνείς του Δικεφάλου ετοιμάζονται για τις τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν.
Οι κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών

Διαβάστε αναλυτικά τις κλήσεις και το πρόγραμμα τους.

Οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης , Δημήτρης Πέλκας και Ευθύμης Κουλούρης βρίσκονται από τις 22 Μαΐου στην αποστολή της Εθνική Ελλάδας. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας για τις επίσημες, εντός έδρας αναμετρήσεις των προκριματικών του Euro 2020 κόντρα σε Ιταλία (08.06, 21:45) και Αρμενία (11.061 21:45:) στο ΟΑΚΑ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά από κάποιες μέρες στην Ολλανδία, έδωσε φιλική αναμέτρηση στην Αττάλεια κόντρα στην Τούρκια, όπου και ηττήθηκε με 2-1. Ο Πασχαλάκης έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ομάδα, έχοντας εξαιρετική παρουσία, ενώ στη βασική 11άδα βρέθηκαν και οι Πέλκας και Κουλούρης, στα τεστ του Αναστασιάδη ενόψει των αγώνων κόντρα σε Ιταλούς και Αρμένιους στην Αθήνα.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον και η Ισλανδία θα υποδεχθούν την Αλβανία (08.06, 16:00) και την Τουρκία (11.06, 21:45) για τα προκριματικά του επερχόμενου Euro. O αμυντικός του Δικεφάλου βρέθηκε στην προεπιλογή του Έρικ Χάμρεν και με τις επιδόσεις του κατά την προετοιμασία της ομάδας κέρδισε μία θέση στην τελική 25άδα των Ισλανδών.

Παρόμοια κατάσταση και για τον Αλίν Τόσκα . Ο Ρουμάνος αμυντικός θα είναι στην αποστολή της Εθνικής Ρουμανίας για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Νορβηγία (07.06, 21:45) και Μάλτα (10.06, 21:45), αφού έπεισε τον Κόσμιν Κόντρα.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι θα συμμετάσχει στην αποστολή της Εθνικής Πολωνίας Κ21 στα τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι Πολωνοί συμμετέχουν στον όμιλο με τις Ισπανία, Βέλγιο και Ιταλία και στοχεύουν στην κορυφή για μία θέση στα ημιτελικά, ενώ περνάει κι ο καλύτερος δεύτερος των τριών ομίλων.

Oι Δημήτρης Λημνιός , Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης , Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Σιαμπάνης είναι στις επιλογές του Αντώνη Νικοπολίδη για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας Κ21 κόντρα στη Γεωργία και την αναμέτρηση κόντρα στο Σαν Μαρίνο με τον οποίο ανοίγει η αυλαία των προκριματικών του Euro 2021.

Τέλος στην αποστολή της Εθνική Ελλάδας Κ18 για το τουρνουά Granatkin που θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη βρίσκονται οι παίκτες της Κ19 του ΠΑΟΚ, Χρήστος Βουτσάς και Θεόδωρος Πουρναράς.

Διαβάστε ακόμη...