Ανακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ
Ανακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ
Ανακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ

Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα,είναι πιθανόν να μην γίνει ποτέ. Αλλά κάτι που έχει συμβεί ήδη, είναισχεδόν βέβαιο ότι θα ξαναγίνει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ολιγομελήςομάδα των πρώην φιλάθλων του Αρη Θεσσαλονίκης και νυν διοικούντων,πετυχημένων επιχειρηματιών, οικονομικών κολοσσών και μεγαλοπαραγόντωνσε ποδοσφαιρικές και καλαθοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες επιδίδεται στοπροσφιλές για αυτούς σπορ της σπίλωσης, της λασπολογίας και τηςκατάδοσης.

Μόνο που αυτή τη φορά προσθέσανε και τις υποδείξεις στιςεισαγγελικές αρχές για συλλήψεις και καταδίκες, ξεπερνώντας ακόμα καιτον αξεπέραστο εαυτό τους.

Με αφορμή κάποια μικροεπεισόδια που έγιναν στην περιοχή τηςΧαριλάου το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής , βρήκαν την ευκαιρία ναυποδυθούν τον αγαπημένο τους ρόλο. Το ρόλο του Αρτέμη Μάτσα.

Σεσυνέχεια των δηλώσεων του οδοντίατρου ηγέτη τους πως «έχουμε στενήσυνεργασία με την κρατική ασφάλεια», ήρθαν να προστεθούν οι χτεσινέςανακοινώσεις από τις ΠΑΕ και ΚΑΕ ’ρης, οι οποίες ξεκάθαρα στοχοποιούντον κόσμο του ΠΑΟΚ, ανοίγοντας την όρεξη στις διωκτικές αρχές ναπροβούν σε 2 συλλήψεις γνωστών οπαδών του ΠΑΟΚ χωρίς κανένα απολύτωςστοιχείο, για να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις των ίδιων και τωνσυνεργατών τους.

Την ώρα που κανείς από τους δεκάδες αυτόπτες μάρτυρεςδεν αναγνώρισε στο πρόσωπο των 2 αθώων οπαδών του ΠΑΟΚ, κάποιον απόαυτούς που συμμετείχαν στα μικροεπεισόδια και ενώ δεν συνελήφθη κανέναςεπ αυτοφώρω ή έστω στη διάρκεια εκείνης της ημέρας, το πρωί τηςεπομένης, άντρες της ασφάλειας τους επισκέφτηκαν στους χώρους εργασίαςτους και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στην ΓΑΔΘ για μία απλήκατάθεση.

Μετά από 10 ώρες παραμονής τους εκεί, στερώντας τους τοδικαίωμα παρουσίας δικηγόρου και προσπαθώντας μάταια να αποσπάσουνψεύτικες ομολογίες, αφού όπως προείπαμε δεν υπάρχει κανένα απολύτωςστοιχείο που να καταδεικνύει την παρουσία ή τη συμμετοχή τους σταγεγονότα της Κυριακής, βρέθηκε ως από μηχανής θεός ένας αστυνομικός νατους «αναγνωρίσει».

Με μοναδικό μάρτυρα αυτόν 2 αθώοι άνθρωποισέρνονται στα δικαστήρια, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες ακόμα και σεβαθμό κακουργήματος. Η «αυθόρμητη» μαρτυρία του αστυνομικού μαςπροκαλεί απορίες αν αναλογιστούμε ότι οι 2 οπαδοί του ΠΑΟΚ δενσυνελήφθησαν ούτε εκεί που έλαβαν χώρα τα γεγονότα, ούτε κατά τηνυποτιθέμενη αποχώρηση τους από εκεί, ούτε καν μετά τη λήξη του αγώναΠΑΟΚ - ΟΦΗ, όπου κανονικά παρευρέθηκαν και μάλιστα αρκετή ώρα πριν απότην έναρξη του αγώνα, όπως καταμαρτυρούν δεκάδες μαρτυρίες.

Υπάρχουνέγγραφες καταθέσεις που αναφέρουν πως το μεσημέρι της Κυριακής οι 2οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και όχι εκείπου τους τοποθετεί η κατάθεση του εν λόγω κυρίου.

Να συμπληρώσουμε εδώ,ότι χρειάστηκαν να περάσουν 10 ώρες παρουσίας των παιδιών στη ΓΑΔΘ γιανα ανακτήσει τη μνήμη του αυτός ο ευσυνείδητος κύριος και άριστοςεπαγγελματίας ώστε να τους «αναγνωρίσει» και να τους υποδείξει ωςσυμμετέχοντες στα έκτροπα.

Είναι προφανές ότι οι διωκτικές αρχές μετά το νοσηρό κλίμα πουκαλλιέργησε το κλειστό κλαμπ καταδοτών για συλλήψεις, καταδίκες,βγάλσιμο δοντιών, κινέζικα βασανιστήρια, εξορίες στο Γκουαντάναμο,εκτελεστικά αποσπάσματα και ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους,έπεσαν στην παγίδα τους και έσπευσαν να σύρουν στα δικαστήρια με βαριέςκατηγορίες 2 αθώους ανθρώπους.

Επηρεάστηκαν από αυτούς που στηνπροσπάθεια τους να κρύψουν την αγωνιστική και οπαδική τους ανυπαρξίαβρίσκουν νόημα στη ζωή τους και καλύπτουν το απύθμενο κόμπλεξ που τουςδιακρίνει με το να σπιλώνουν γενικά και αόριστα τον ΠΑΟΚ και τον κόσμοτου.

Από αυτούς που ντροπιάζουν με τις πράξεις τους την έννοια οπαδός,που πουλάνε ανιδιοτέλεια και ρομαντισμό με το κιλό, που έχουν αναγάγειτην προπαγάνδα σε επιστήμη, που κάνανε συλλαλητήριο ζητώντας τηφυλάκιση οπαδών άλλων ομάδων, που κάνουν κουμάντο στην ομάδα τους(ξεχνώντας το γεγονός ότι ο οπαδός υποστηρίζει την ομάδα του και δενασκεί διοίκηση), που υποτίθεται ότι πολεμάνε το νόμο Ορφανού και ταμέτρα Ιωαννίδη ενώ συνεργάζονται άψογα με τον τελευταίο σε πολλάεπίπεδα, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο γιατί οι μάσκεςέχουν πέσει προ πολλού.

Τον ανδρισμό που δεν μπορείς να βρεις, δεν θαστον δώσει κανένας άλλος. Ούτε η αστυνομία, ούτε τα δικαστήρια.

ΥΓ: Περιμένουμε με ανυπομονησία τις ανακοινώσεις των τμημάτωνπετοσφαίρισης, αντισφαίρισης, τάβλι και ενόργανης γυμναστικής του ΑΣΑρη Θεσσαλονίκης μετά από αυτές των ΠΑΕ και ΚΑΕ γιατί υπήρξεανησυχητική καθυστέρηση. Υπενθυμίζουμε ότι πέρα από το κλειστό κλαμπκαταδοτών, δεν βρέθηκε κανείς που να αναγνωρίζει οπαδούς του ΠΑΟΚ σανδράστες των μικροεπεισοδίων.

ΥΓ2: Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να παρευρεθεί μαζικά σαν ελάχιστηπράξη αλληλεγγύης προς τους 2 αθώους οπαδούς μας στα δικαστήρια, τηνΠαρασκευή 09/01/09 στις 09:00 το πρωί.

Διαβάστε ακόμη...