Στην Πόλη για το Lukoil Cup η Κ13

Το να αποποιούνται τον χαρακτηρισμό φαβορί είναι φιλοσοφία για τις ομάδες των μικρών του ΠΑΟΚ. Το να …υπερασπίζονται την σταθερά επιτυχημένη παρουσία τους σε σημαντικά τουρνουά είναι στόχος κι ευθύνη, φυσικά.
Στην Πόλη για το Lukoil Cup η Κ13

Η περσινή Κ12,  κάτοχος του Lokoball - πριν αυτό κατακτηθεί και φέτος από την Κ12 του ΠΑΟΚ – και φετινή Κ13 ομάδα του ΠΑΟΚ αναχωρεί για την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να συμμετάσχει στα τελικά του φημισμένου Lukoil Children’s Champions Cup, από τις 24 έως τις 27 Αυγούστου.

Στα τελικά συμμετέχουν έξι ομάδες, νικήτριες στα κατά τόπους τουρνουά. Ο ΠΑΟΚ, που κέρδισε την διοργάνωση της Βουλγαρίας, η Μάλμε που πήρε το τουρνουά της Λετονίας, η OFK Μπέογκραντ, που κέρδισε στο Βελιγράδι, η Σαχτάρ Ντόνετσκ, κάτοχος του τουρνουά της Ρουμανίας, η οικοδέσποινα Γαλατάσαραϊ και η «τυχερή» Λοκομοτίβ Μόσχας που βγήκε από κλήρωση μεταξύ των δεύτερων κάθε τουρνουά, καθώς η Τότεναμ, νικήτρια της διοργάνωσης του Βελγίου, απέσυρε την συμμετοχή της στα τελικά.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Λοκομοτίβ Μόσχας στον τελικό του τουρνουά της Βουλγαρίας. Η κλήρωση θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής 24/8. Τα ματς είναι διάρκειας 50 λεπτών και έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν έως 16 παίκτες.

Το Lukoil Children’s Champions Cup ιδρύθηκε πέρυσι στη Ρωσία και συνεχώς εξαπλώνεται με κυρίαρχο μήνυμα αυτό εναντίον του ρατσισμού και πρεσβευτές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες όπως ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς και ο Ουέσλι Σνάιντερ που θα είναι στα τελικά της διοργάνωσης και στέψει τους πρωταθλητές.

Προπονητές της Κ13 είναι οι Αγγελος Ζαζόπουλος και Ηλίας Γαλανόπουλος. Την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν ο εξής 22 ποδοσφαιριστές: Μπαλωμένος Κωνσταντίνος, Λαγωνίδης Γιώργος, Τσακιρίδης Ιωάννης, Αβεντισιάν Αβέντις, Θεοδωρίδης Δημήτρης, Καρακίτσος Θανάσης, Τσέλιος Αναστάσιος, Κούφας Αδάμ, Τζόλης Χρήστος, Τσοπούρογλου Δημήτρης, Βασιλόπουλος Στέφανος, Καλτσίδης Θεόδωρος, Σταυριανίδης Γιάννης, Πύρτσιος Θεόδωρος, Καραμπέρης Θωμάς, Δεμερτζόγλου Ανέστης, Κριμιτζάς Γεώργιος, Κατσουλίδης Βασίλης, Σαρέγκος Ιωάννης, Καλαντζής Γιώργιος, Σαπουντζής Αναστάσιος, Γρόζδιος Βασίλης.

Την αποστολή που αναχωρεί τα ξημερώματα της Κυριακής (24.08) από την Τούμπα, προκειμένου να φτάσει οδικώς στην Κωνσταντινούπολη, συνοδεύουν οι Κυριάκος Αλεξανδρίδης και Βασίλης Μήττας.

Διαβάστε ακόμη...