Νέο τρίποντο για την Κ15!

Για την 1η αγωνιστική του 4ου γύρου πρωταθλήματος υποδομών του Β. Ομίλου, η Κ15 του ΠΑΟΚ κέρδισσε στο Πρόχωμα την αντίστοιχη του Αρη με 2-0...
Νέο τρίποντο για την Κ15!

Η διαφορά των δύο ομάδων στη βαθμολογία είναι ... χαοτική, καθώς οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται 17 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, που έχει πλέον 35 σε 13 ματς.

Το παιχνίδι το παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 θεατές και ο ΠΑΟΚ ήταν μια κλάση ανώτερος από τον αντίπαλό του, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα στο πρώτο 40λεπτο οι παίκτες μας δημιούργησν πολλές ευκαιρίες και δύο από αυτές μετουσιώθηκαν σε γκολ με εκτελεστή τον Υφαντίδη. Το πρώτο σημειώθηκε στο 29ο λεπτό μετά από ασίστ του Χατζηδίμπα και το δεύτερο στο 37' μετά από εξαιρετική σέντρα του Μελετίδη από τα δεξιά.

Ο συμπολίτης είχε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακά του, Στεργιάκη, που με σωτήριες επεμβάσεις σταμάτησε πολλές φορές τους επιθετικούς μας...

Oι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Πανώρης, Παπαθανασίου, Δημητρίου, Ευθυμιάδης, Αηδονίδης, Μίσκοβιτς (75' Χατζηστραβός), Χατζηδίμπας (75' Δημητρακόπουλος), Νουκάρης (60' Κοντοθανάσης), Μελετίδης (56' Αλωπούδης), Ευθυμίου (66' Δραγάνης) και Υφαντίδης

Αρης: Στεργιάκης, Γκουντούνας, Τραχανάς, Ορφανίδης, Στογιάννης, Μπαξεβάνος, Μπουλγουρίδης, Αθανασιάδης, Ταχματζίδης, Δουζδαμπάνης και Τσενεκίδης

..............................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης ...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα.

4ο λεπτό: Ωραία ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, με τον Μελετίδη να σεντράρει στην περιοχή και ο Μελετίδης να πλασάρει από κοντά άουτ. Η πρώτη πολύ καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ στο ματς.

11o λεπτό: Κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε έφτασε στον Μελετίδη που σούταρε στο "Γ" της εστίας, αλλά ο Στεργιάκης με υπερένταση απομάκρυνε σε κόρνερ. 

16ο λεπτό: Σέντρα ο Μελετίδης, κεφαλιά ο Μίσκοβιτς άουτ...

26o λεπτό: Σουτ του Παπαθανασίου μέσα από την περιοχή, το απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας του Αρη.

29ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ με τον Υφαντίδη που εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ασίστ του Κώστα Χατζηδίμπα! Καρποφορεί η υπεροχή του ΠΑΟΚ, που είχε κλείσει τους φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο.

37ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ με σκόρερ τον Υφαντίδη μετά από εξαιρετική σέντρα του Μελετίδη από τα δεξιά.

Ημίχρονο στο Πρόχωμα

Ξεκίνησε η επανάληψη με τους παίκτες του Αρη στη σέντρα (θα έχουν την ευκαιρία να την περάσουν ...)

42ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ αναπτύχτηκε και πάλι εξαιρετικά στον άξονα με Νουκάρη - Χατζηδίμπα, η μπάλα έφτασε στον Υφαντίδη, το πλασέ του νεαρού το μπλόκαρε ο Στεργιάκης.

43ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Αηδονίδη στη γωνία, απέκρουσε ο τερματοφύλακας που εξελίσσεται σε ήρωα για τους συμπολίτες.

56ο λεπτό: Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, με τον Αλωπούδη να μπαίνει στη θέση του Μελετίδη.

60ό λεπτό: Κοντοθανάσης στη θέση του Νουκάρη.

Ο ΠΑΟΚ μετά το 55' αρκείται σε διαχείριση του ματς, καθώς ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι ...

66ο λεπτό: Ο Δραγάνης πέρασε στη θέση του Ευθυμίου, 3η αλλαγή για τον ΠΑΟΚ.

75ο λεπτό: Κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ. Χατζηστραβός και Δημητρακόπουλος μπαίνουν στο ματς στις θέσεις των Μίσκοβιτς και Χατζηδίμπα.

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...