Κυριαζίδης: «Φανταστική σεζόν, επόμενο όνειρο η πρώτη ομάδα!»
Από το κεφάλι του Δημήτρη Κυριαζίδη στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων η Κ19 του ΠΑΟΚ στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας στο Αγρίνιο στον τελικό απέναντι στον Άρη, κατακτώντας παράλληλα και το νταμπλ τη φετινή σεζόν! Τι δήλωσε ο χρυσός σκόρερ του τελικού.
Πηγή: paok24.com
SHARE:
Ο χρυσός σκόρερ του Δικεφάλου στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA δήλωσε:
«Πραγματικά δεν υπάρχει αυτό που έχουμε ζήσει όλη την χρονιά, το αξίζαμε 100%. Δικαιωθήκαμε με το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ήταν φανταστική σεζόν και το αξίζαμε το double.
Η αλήθεια είναι πριν μπω μου έδωσαν κίνητρο το προπονητικό επιτελείο. Ήταν αναμενόμενο να έρθει μια τέτοια στιγμή. Βήμα-βήμα, τελείωσε η χρονιά. Το επόμενο όνειρο είναι να πάμε στην πρώτη ομάδα.
Θέλει υπομονή και επιμονή. Αυτό το τρόπαιο το αφιερώνω στην ομάδα και την οικογένειά μου, που βλέπει αυτή τη στιγμή από το σπίτι και θα έχω να τους το λέω για καιρό».