Έφυγε για τελικό η Κ19! [εικόνες]

Κυριαρχική και αποτελεσματική η Κ19 μας, δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Super League. Δεύτερη διοργάνωση, δεύτερος τελικός για τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ, που κέρδισε 3-1 τον Παναιτωλικό στον ημιτελικό, που διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης στη Σουρωτή.
Έφυγε για τελικό η Κ19! [εικόνες]
Photo Credits: @PAOK FC

Για να φτάσει στον ημιτελικό, ο Δικέφαλος απέκλεισε τον Λεβαδειακό, τον Ολυμπιακό και περιμένει πια τον νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στον Άρη και τον Ατρόμητο (29.03) για τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου, κατά πάσα πιθανότητα στο Αγρίνιο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Κλεομένη.

Το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Γραββάνης στο 43′, από την πάσα του Στύλου και τα δύο επόμενα ο Αρετής. Στο 63′ έκανε το 2-0, παίρνοντας την ασίστ από τον Τουρσουνίδη και στο 66′, το 3-0 από την πάσα του Ντούνγκα. Ο Παναιτωλικός μείωσε σε 3-1 στο 68′.

Ακολουθεί διακοπή, δεδομένων των υποχρεώσεων της Εθνικής Νέων στα προκριματικά του EURO, με την Κ19 μας να αγωνίζεται στις αρχές Απριλίου, εκτός έδρας, με τον Ατρόμητο.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Μπελερής, Τσιότας (80′ Κυριαζίδης), Ντούνγκα, Μπαταούλας, Αβράμπος, Ελευθεριάδης, Αρετής, Γκιόκα (80′ Κάνιος), Γραββάνης (80′ Κρομμύδας), Τουρσουνίδης, Στύλος (73′ Παπανικόπουλος).

Δείτε όλες τις φωτογραφίες του αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...