4-1 τον Παναιτωλικό η Κ19

Πέρασε με άνεση και το εμπόδιο του Παναιτωλικού η Κ19, η οποία επικράτησε 4-1 στο ματς που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Σουρωτή, φτάνοντας πια τους 30 βαθμούς στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League.
4-1 τον Παναιτωλικό η Κ19

Νωρίς νωρίς προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ, στο 3′ με τον Μάρτο να εκμεταλλεύεται την πάσα του Γκούμα και να κάνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 29′, ωστόσο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, ο Δικέφαλος βρήκε τον τρόπο να πετύχει αλλά δύο γκολ.

Στο 41′ ο Γεωργιάδης με πέναλτι που κέρδισε ο Αδάμ, έκανε το 2-1 και στην εκπνοή του ημιχρόνου ήταν η σειρά του Αδάμ να σκοράρει, έπειτα από την ασίστ του Μάρτου.

Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί,να απειλεί και να φτάνει τελικά και σε τέταρτο γκολ με εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε ο Αθανασίου στο 75′.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Φίλων, Δεληγιάννης, Πασαχίδης, Τσίκος, Αδάμ (76′ Δελιόπουλος), Ρούμιαντσεβ(46′ Αθανασίου), Γκιτέρσος, Γκούμας (λ.τ. 15′ Σνάουτσνερ, λ.τ. 34′ Καλόγηρος), Μάρτος (76′ Ιμπραήμ).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...